Connect with us

Reklama

Piešťanské čajky sa na novú sezónu pripravujú vo Fitness SiTy

Published

on

Reklama

Naše basketbalové družstvo príjemne prekvapilo výsledkami v extralige a v budúcej sezóne bude chcieť svoje výsledky prinajmenšom potvrdiť. Čajky sa na novú sezónu pripravujú aj v najväčšom fitnes centre v Piešťanoch.

[singlepic id=43006 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

Okrem aktívneho relaxu pri jumpingu sa v dobrej kondícii udržiavajú podobným spôsobom ako členovia námorných jednotiek, ktorí vyvinuli metódu funkčného tréningu. Jeho najväčšou výhodou je bezpečnosť. Každý si totiž môže upravovať záťaž nastavením polohy vlastného tela, a tak vyhovieť úrovni svojej aktuálnej kondície. Aj preto ho často využívajú laici aj profesionálni športovci ako napríklad Piešťanské čajky.

Reklama

Basketbalistky nevynechávajú ani závesný systém TRX (Total-Body Resistance Exercise). Pri kruhovom tréningu sa postupne striedajú na jednotlivých stanovištiach a prirodzený spôsobom trénujú partie, ktoré pri športe najviac využívajú.

V priestore vyhradenom pre funkčný tréning sú oceľové konštrukcie určené na rúčkovanie a najmodernejšie pomôcky, ako sú napr. kettlebells, lodné laná, expnadery, bosu lopty a medicinbaly, reakčný rebrík, výbehový expander, reaktor a therabandy.

[nggallery id=2300]

Text a foto: PR

Populárne články