Connect with us

Novinky

Piešťanské Čajky idú v play-off na plný plyn

Published

on

Reklama

Piešťanské Čajky sa práve nachádzajú v záverečnej, kľúčovej časti sezóny – extraligovom play-off. K zápasom vo vyraďovacej časti patria neľútostné súboje až na doraz, emócie a tímy si medzi sebou rozhodne nič nedarujú. Čajky si k play-off duelom pripravili aj špeciálnu kampaň, ktorá sa tento rok nesie v znamení hesla „Ideme na plný plyn“.

Reklama

Čajky v štvrťfinále vyradili BKM Junior UKF Nitra a už v sobotu odštartujú semifinálovú sériu s Ružomberkom, kde pôjde rozhodne o veľa, keďže obe družstvá majú ambíciu postúpiť do finále. Aby sa piešťanské basketbalistky trošku odreagovali, pozvali medzi seba miestnych motocyklistov, ktorí im predviedli svoje „dvojkolesové mašiny“. Tie rozhodne jazdia na plný plyn. „Všetkým sa nám to veľmi páčilo. Bolo to príjemné spestrenie pri našom náročnom programe. Užili sme si trochu adrenalínu a spoznali sme nových ľudí, ktorí k nám boli veľmi milí a ochotní. Zároveň by sme chceli všetkých pozvať na naše semifinálové zápasy play-off, budeme vašu podporu potrebovať, “ povedala kapitánka Čajok Sabína Oroszová.

„Ďakujeme našim kamarátom z Piešťanského motocyklového klubu i ďalším miestnym motocyklistom, že si našli čas a prišli medzi nás. Príjemne strávené poludnie sme si všetci veľmi užili, dievčatá sa na motorkách pofotili a dokonca aj povozili. Pre všetkých to bol super zážitok a teraz už je len na nás, aby sme na plný plyn makali hlavne na palubovke,“ dodal športový manažér klubu Tomáš Horký.

Reklama

Rozpis semifinálových zápasov (hrá sa na 3 víťazné stretnutia):
25.03. Piešťanské Čajky – MBK Ružomberok
29.03. MBK Ružomberok – Piešťanské Čajky
01.04. Piešťanské Čajky – MBK Ružomberok
05.04. MBK Ružomberok – Piešťanské Čajky – prípadný štvrtý zápas
08.04. Piešťanské Čajky – MBK Ružomberok – prípadný piaty zápas

-TS Piešťanské Čajky- Foto:Laco Duračka

Populárne články