Connect with us

Novinky

PBL: ZŠ Mojmírova poskočila vďaka výhre na druhé miesto v tabuľke

Published

on

Reklama

Piešťanská Basketbalová Liga pokračovala v pondelok 29. januára ďalším zápasom, v ktorom sa stretli družstvá základných škôl Brezová a Mojmírova. Omladené družstvo zo ZŠ Brezová napriek veľkej snahe úspešné nebolo a v zápase zvíťazilo skúsenejšie družstvo zo ZŠ Mojmírova 13:59, vďaka čomu poskočilo na druhé miesto v tabuľke. Najbližší zápas sa odohrá v pondelok dňa 5. februára v hale Gymnázia Pierra de Coubertina o 15.00 hodine, proti sebe nastúpia žiaci ZŠ Holubyho a ZŠ Moravany. Príďte povzbudiť svoje deti, svojich spolužiakov a spolužiačky.

ZŠ Brezová – ZŠ Mojmírova 13:59 (6:39)

Reklama

Štvrtiny: 6:19, 0:20, 6:11, 1:9

Bodovali: Pavlík 5, Danišková 4, Šintál 4 – Školková 20, Schlosserová 16, Gvozdenovič 8, Bučková 6, Kusendová 6, Nedielka 4, Jánoš 3

Reklama

Družstvo zo ZŠ Brezová nastúpilo pod vedením zastupujúcej trénerky p. A. Matúšovej v tejto zostave: Doktorová, Danišková, Domková, Urbanová, Janigová, Bíly, Pavlík, Bábik, Šintál. Za ZŠ Mojmírova nastúpili pod vedením trénerky p. M. Slezákovej hráči Gvozdenovič, Jánoš, Košťál, Nedielka a hráčky Školková, Bučková, Schlosserová a Kusendová.

-Basketbalový klub mládeže Piešťany-

Populárne články