Connect with us

Novinky

PBL: Nováčik ligy zvíťazil v súboji so Základnou školou M.R.Štefánika

Published

on

Reklama

Piešťanská Basketbalová Liga pokračovala v novom roku deviatim zápasom, v ktorom sa stretli družstvá Základných škôl M.R. Štefánika a Moravany nad Váhom. Zápas bol dlho vyrovnaný, ale po nezavinených zraneniach v družstve Piešťancov dokázal získať dominanciu tím ligového nováčika a Moravanci nakoniec zvíťazili v pomere 32:50. Najbližší zápas sa odohrá v pondelok dňa 29. januára v hale Gymnázia Pierra de Coubertina, o 15.00 hodine sa stretnú žiaci ZŠ Brezová a ZŠ Mojmírova. Príďte povzbudiť svoje deti, svojich spolužiakov a spolužiačky.

ZŠ M.R.Štefánika – ZŠ Moravany 32:50 (24:28)
Štvrtiny: 20:12, 4:16, 8:8, 0:14

Reklama

Bodovali: Gavláková 16, Akay 12, Bihári, Bučková 2, Daniš 2 – Buška 12, Juricová 10, Obuchová 10, Koroš 6, Vráblová 4, Groman 6, Hrebík 2

Družstvo zo ZŠ M.R.Štefánika nastúpilo pod vedením trénerky p. J. Studenej v zostave: Gavláková, Bučková, Schlosserová, Akay, Bihári, Ján a Jozef Daniš, Pavlíček a Danihel. Za ZŠ Moravany nastúpili pod vedením trénera p. D. Drgoňa hráči Buška, Koroš, Hrebík, Groman, Jelenek, Vozár a hráčky Orviská, Kučeráková, Juricová, Obuchová a Vráblová.

Reklama

-Piešťanská Basketbalová Liga, Basketbalový klub mládeže Piešťany/Foto: archív-

Populárne články