Connect with us

Novinky

O škôlku korčuľovania bol veľký záujem, pokračuje zajtra

Published

on

Reklama

Prvým „tréningom“, ktorý sa uskutočnil v nedeľu 19. novembra, začala oficiálne fungovať Škôlka korčuľovania Havránok. Na piešťanský zimný štadión zavítalo množstvo detí, ktoré sa vďaka aktivite občianskeho združenia HK Havrani mohli pod profesionálnym vedením trénerov z tohto klubu a krasokočuliarov zo Skating Clubu Piešťany, naučiť úplné základy a tí už zdatnejší pokúsiť sa napríklad o „lastovičku“. Škôlka pokračuje v nedeľu 26. 11. a bude bývať vždy počas nedeľných verejných korčuľovaní.

Reklama

Projekt sa podarilo realizovať aj vďaka víťazstvu v grantovej výzve „Gesto pre mesto“, kde za získané prostriedky mohli byť nakúpené pomôcky pre výučbu korčuľovania. Škôlka korčuľovania Havránok bude počas aktuálnej zimnej sezóny fungovať počas nedeľných verejných korčuľovaní. Najbližšie sa teda vašim ratolestiam budú venovať skúsení tréneri krasokorčuľovania a hokeja nasledujúcu nedeľu 26. novembra od 15:15 h do 16:30 h. Ďalšiu nedeľu škôlka nebude, pretože pre žiacke hokejové zápasy nie je verejné korčuľovanie. Plán verejných korčuľovaní nájdete na stránke prevádzkovateľa zimného štadióna ŠHK37 Piešťany.

V prípade, že vaše deti korčuľovanie chytilo, majú možnosť vyskúšať si to aj s hokejkou vrámci HK Havrani, alebo s krasokorčuliarmi zo Skating Clubu Piešťany.

Reklama

Text a foto: -th-

Populárne články