Connect with us

Šport

Nitrania sa za krádež vlajky ospravedlnili

Published

on

Reklama

Zlodeji nechceli fandiť, ale vyvolávať konflikty, píše sa v liste od šéfa nitrianskeho fanklubu, ktorý zverejnili na web stránke ŠHK 37 Piešťany. Členovia Fanklubu HK Nitra ponúkli finančnú aj materiálnu pomoc na obnove vlajky.

1492555_428507367276460_2070055192_o

Reklama

Tú ukradli futbaloví hooligans našim hokejovým fanúšikom 3. januára v závere zápasu v meste pod Zoborom. „Počas posledných minút sa pár individuí z Nitry rozhodlo narušiť veľmi dobrú a slušnú atmosféru, ktorá vládla počas celého duelu a to aj vďaka skupina fanúšikov z Vášho mesta,“ napísal predseda Fanklubu HK Nitra Juraj Miklovič v liste adresovanom Jaroslavovi Lušnákovi.

Dodal, že využili chvíľkovú nepozornosť našich fanúšikov a miestnych usporiadateľov, strhli veľkú vlajku Piešťan a zmizli.

Reklama

„Tento čin nás úprimne mrzí a urobili sme všetko, čo bolo v našich silách, aby sme vinníka vypátrali a vlajku vrátili. Bohužiaľ, toto sa nám nepodarilo, nakoľko okrem nášho fanklubu v Nitre pôsobí aj veľký počet skupín, ktorých cieľom nie je ani fandiť, ani povzbudzovať, ale práve vyvolávať konflikty,“ pokračoval J. Miklovič.

Ďalej vyjadril ochotu finančne alebo materiálne pomôcť pri obnove vlajky. Na záver dodal, že počas vzájomného zápasu 26. januára vytvoria nitrianski fanúšikovia spolu s domácim publikom dobrú atmosféru.

(red) facebook.com/pages/Fanúšikovia-na-Slovensku

Populárne články