Connect with us

Novinky

Night City Run ponúkne Gladiátor, domáci divinový guláš i motivačné medaily

Published

on

Reklama

Piešťany Night City Run má pred sebou už 4. ročník, konať sa bude v sobotu 15. júla. Organizátori firma Snowca a Agentúra Crea v spolupráci s Mestom Piešťany ho oživia LIVE koncertmi známych hudobných skupín. Lákadlom bude slovenská skupina Gladiátor, ktorá vystúpi tesne po skončení behu o 21.30 hod na Námestí Slobody. Predkapelou bude skupina Double Trouble a na záver vystúpia známi Piešťanci z kapely Coverage. Štart pretekov je plánovaný na 20.30 hodine priamo z Námestia Slobody v Piešťanoch.


Účastníci si môžu vybrať, či absolvujú nenáročnú päť kilometrovú alebo desať kilometrovú trať. Trasa povedia ako aj minulý rok do Teplickej ulici a po revitalizovanom chodníku popri potoku Dubová k obchodnému centru Prior a bude pokračovať k hlavnému kostolu Svätého Cyrila a Metoda v „starých“ Piešťanoch. Späť sa pobeží cez Mestský park.

Reklama

Registrácia prebieha v deň pretekov v budove vysokej školy – Inštitútu fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie na Rázusovej ulici od 17.00 do 20.00 hod.
Registračná brána sa uzatvorí 30 minút pred štartom, čiže lepšie je stihnúť sa zapísať vopred cez internetovú stránku www.beh.sk / termínovka (vyhľadať podľa dátumu a názvu) za zľavnenú cenu 9 eur a na preteky si prísť len po číslo. Súčasťou štartovného bude energy drink, domáci divinový guláš a kofola či pivo po pretekoch. Pre všetkých bežcov sú pripravené po dobehnutí pamätné medaily.

Prví traja bežci v jednotlivých kategóriách získajú vecné ceny. Nebude chýbať ani občerstvenie počas behu. Po pretekoch si prídu na svoje aj tí čo nevyhrali, na všetkých bežcov čaká tombola a na obecenstvo spomínané koncerty hudobných skupín na námestí.

Reklama

Organizátori chcú požiadať občanov a návštevníkov Piešťan, aby počas behu nedošlo k stretu hlavne prvých bežcov s chodcami, aby boli chodci ohľaduplní a dali im na chodníkoch, kde môže dôjsť k stretu, dosť priestoru. Takisto prosia o ohľaduplnosť aj vodičov motorových vozidiel a cyklistov, na kritických miestach, kadiaľ trasa povedie.

-TS Piešťany Night City Run-(aktualizované)

Populárne články