Connect with us

Šport

Mladí atléti z Družby Piešťany sú medzi najlepšími

Published

on

Reklama

Atletickú sezónu zahájila súťaž družstiev. V kategórií najmladší žiaci súťaží 10 družstiev. Po 2 kolách sú atléti Družby Piešťany na 3. mieste a to najmä zásluhou Petra Melichera, ktorý vyhral beh na 60 m, 150 m a skok do diaľky.

[singlepic id=31065 w=320 h=240 float=left] Súťaž mladší žiaci má 9 družstiev a atléti Družby sú na 2. mieste po dvoch kolách na druhom mieste. Veľký podiel má na tom Matej Husák, ktorý obsadil 3. miesto v behu na 60 m a výkonom 421 cm 3. miesto v skoku do diaľky. Benjamín Drahovský bol taktiež tretí v behu na 1 000 m. O umiestenia do 10 miesta sa postarali aj J. Gomola a M.Šmehlík. V celkovom hodnotení momentálne vedie Olypia Galanta. Tretie je A.K. Nové Mesto nad Váhom a za ním nasledujú  Športové gymnázium Nitra, Slávia Trnava, Športové gymnázium Trenčín,  AC Nove Zámky,  AC Nitra, Duslo Šala.

Reklama

Všetky tieto družstvá majú tartanovú dráhu a lepšie podmienky na trénovanie. Napriek tomu sú piešťanskí malí atléti medzi najlepšími.  Súťaž pokračuje tretím kolom v nedeľu 19. mája v Trenčíne.

Text: Annamária Halmová, trénerka  Ilustr. foto: mp

Reklama

Populárne články