Connect with us

Šport

Kajak Moravany úspešný aj na poslednej súťaži v sezóne

Published

on

Reklama

V Bratislave sa v závere sezóny stretli mladí pretekári na Majstrovstvách Slovenska v maratóne pre deti staršie ako 13 rokov. Išlo o posledné preteky v rýchlostnej kanoistike na Slovensku v tejto vekovej kategórii.

[singlepic id=58804 w= h= float=center]

Reklama

Športový klub Kajak Moravany nad Váhom tu zastupovali dvaja pretekári. Lucia Valová získala s Marcelou Ďurišovou z Novákov 3. miesto v kategórii K2 13-14 ročné dievčatá a Lukáš Valo s Ondrejom Pajgerom 4. miesto v kategórii C2 chlapci 13-14 roční.

V Bratislave sa zároveň konal aj pretek pre mladších športovcov pod názvom Hargašov Memoriál. Najcennejší kov si vybojovali na 1500 m trati Michal Jurčo v K1 12-ročných, ktorý zároveň získal aj pohár za víťazstvo v najpočetnejšej kategórii. Ďalšie víťazstvo získal Samuel Podhradský v K1 11-ročných a Matej Chalás v K1 9-ročných. Druhé miesto si vypádloval Branislav Jurčo v K1 11-ročných a Romana Švecová v K1 9-ročných. Bronzová medaila potešila Adama Kucharíka v K1 9-ročných, Michala Szobolovszkeho v C1 11-ročných, Miu Hjartaker Švecovú v K1 12-ročných a Tamaru Balážovú v K1 neregistrovaní.

Reklama

Text a foto: Sylvia Valová

REKLAMA

pnky_1-ab-contact-sept

Populárne články