Connect with us

Novinky

Kajak & Kanoe Piešťany si priniesli zo Zemníku 2 poháre a 36 medailí

Published

on

Reklama

Na bratislavskom Zemníku sa počas uplynulého víkendu konali preteky v rýchlostnej kanoistike pod názvom Pohár mládeže. Zúčastnili sa ich dievčatá a chlapci vo vekových kategóriách od deväť rokov a súčasne to boli II. kvalifikačné preteky pre juniorov a seniorov. Pretekalo sa na tratiach 200, 500, 1000 a 5000 metrov podľa veku v singlových a deblových disciplínach. Kajak & Kanoe Piešťany sa ako klub spomedzi 16 klubov z celého Slovenska umiestnil na 1. mieste v Efekt pohári, kde získal najväčší počet bodov na jedného pretekára, v Pohári mládeže získal 3. miesto.

IMG_1688_resize

Reklama

O tieto úspechy a 36 medailí sa postarali pretekári na 1000 metrovej trati v K1. Zlato získali Viktória Šebová a Daniel Rybanský, striebro Michal Jurčo, Samuel Podhradský a Emelie Nošková, bronz Ján Zrutta a Nicol Šutovská. V tej istej trati v K2 zlato patrilo Alexovi Rebrovi s Danielom Rybanským, Viktórii Šebovej, striebro Michalovi Zruttovi, Romane Mikušovej, Nicol Šutovskej s Timeou Henry, Samuelovi Podhradskému, bronz vybojoval Michal Jurčo s Danielom Ragulom.

IMG_1671_resize

Reklama

Na 500 metrovej trati v K1 zlato získali Viktória Šebová, Nicol Šutovská a Daniel Rybanský, striebro Michal Jurčo a Samuel Podhradský, bronz si odniesla Emelia Nošková a Timea Henry. V K2 na 500 metrov zlato patrilo Alexovi Rebrovi s Danielom Rybanským, Romane Mikušovej, ktorá rovnaké umiestnenie získala aj v K4, Viktórii Šebovej a Nicol Šutovskej s Timeou Henry, striebro Samuelovi Podhradskému, Michalovi Polakovičovi, rovnaké miesto obsadili v C2, bronzovú priečku obsadil Michal Zrutta. V K2 na 200 metrovej trati zvíťazili juniorky Patrícia Benková s Dominikou Girethovou.

-Text a foto: Kajak & Kanoe Piešťany-

Populárne články