Connect with us

Novinky

Jumping Open Air Párty presunuli, pridať sa môže každý

Published

on

Reklama

Obľúbené športové podujatie, ktoré sa každoročne koná 1. mája, muselo byť kvôli protiepidemickým opatreniam presunuté. Teraz však už nič nebráni tomu, aby si záujemcovia mohli prísť na piešťanskú Lodenicu zaskákať na trampolínach. Jumping Open Air Párty sa uskutoční v sobotu 11. júla.

Športové podujatie pod holým nebom sa bude konať už siedmykrát. Prvé dva ročníky boli na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom, ďalšie už v Piešťanoch na Lodenici, kde bude aj očakávaný 7. ročník, i keď v oneskorenom termíne.

Reklama

Každoročne pribúdajú noví fanúšikovia tohto podujatia, prichádzajú jumperi nielen zo Slovenska, ale aj Čiech, či Rakúska. Preto organizátori očakávajú vysokú účasť cvičiacich aj tento rok, napriek udalostiam, ktoré máme za sebou. Usporiadatelia veria, že počet účastníkov prekoná vysnívanú dvestovku.
Prostredie Lodenice je ideálne na takéto podujatia, zúčastniť sa môžu všetci, ktorí si radi zaskáču štvorhodinový maratón s minimálne desiatimi profi inštruktormi a inštruktorkami.

Viac informácií o akcii a o rezerváciách trampolín nájdete vo facebookovej udalosti: https://www.facebook.com/events/2655401097882810/permalink/2684739188282334/
alebo na tel.č. 0949759901.

Reklama

Text, foto: Sju Fitness PN

Populárne články