Connect with us

Reklama

Jumping NM oslavuje – príďte si zaskákať

Published

on

Reklama

Jumping NM oslavuje prvé narodeniny. Pri tejto príležitosti pripravili Sju & Gabča v nedeľu 8. júna open air podujatie v areáli na Zelenej vode. So skákaním prídu pomôcť ich kamarátky inštruktorky, ale bez vás, nadšencov tohto športu by to nebolo ono. Všetci ste srdečne pozvaní.

sju-800-560x724

Reklama

Skákať na trampolínkach sa bude dvakrát po deväťdesiat minút, čiže to bude taký menší maratón. V prvej polovici sa predstavia  domáci inštruktori jumping nm a sju fitness pn.  V druhej polovici budú udávať tempo Zuzka Feltovičová z Dolného Kubína, Zuzka Suchá z Banskej Bystrice, Adriána Špičáková zo Žarnovice, Zuzka Hošová z Nemšovej a Katka Kuncová z Martina.

O hudbu sa postará DJ Sonic z Piešťan. Počas podujatia bude otvorený bufet a medzi cvičeniami sa bude podávať ovocie, pričom účastníkov čaká na záver sladké prekvapenie a tombola.

Reklama

Okrem skrášľovania tela cvičením si budete môcť nechať skrášliť aj tvár kozmetikou Mary Kay. K dispozícii je tiež ihrisko pre najmenších a veľa možností pre rodiny.

Akcia začína o 10.00 – vstup, 11.00 – prvá 90-minútovka, 12.30 – 13.00 prestávka – tombola , 13.00 – kým budeme vládať jumping :).

Rezervácie: www.jumpingnmv.zombi.sk

-PR-

Populárne články