Connect with us

Šport

Hokejoví fanúšikovia chystajú argentínu

Published

on

Reklama

V utorok 21. decembra sa na piešťanskom zimnom štadióne hrá posledný prvoligový zápas v tomto kalendárnom roku.  Hráči ŠHK 37 Piešťany si zmerajú sily s tímom HC Prešov 07.  Fanúšikovia z fanklubu HFC´04 Piešťany, pri tejto príležitosti pripravujú trošku organizovanej fanúšikovskej podpory a potešia sa každému, kto sa k nim pridá.

[singlepic id=8526 w=320 h=240 float=left]Ich odkaz znie: „Pred 18:00 hod., sa stretneme na zimáku posledný krát v tomto roku. Čaká nás súper z východu republiky, Prešov. Špeciálne všetci tí, čo boli v piatok v Považskej a majú na pamiatku vianočnú čiapku, majú účasť vo fanklub zóne povinnú! Vrátane čiapky! :-) Na tento zápas pripravujeme menšiu choreografiu, pri ktorej budeme potrebovať vašu pomoc! Týka sa fanúšikov na tribúne nad striedačkami, kde by sme potrebovali, aby ste sa pri nástupe hráčov sústredili čo najviac okolo fanklubu. Jedine tak bude mať choreografia efekt! Po začatí zápasu sa môžete kľudne presunúť na svoje obľúbené miesto. Ďakujeme.

Reklama

Na koniec zápasu chystáme argentínu, čo znamená konfety, papieriky, pásky. Spolu si odpočítame posledných desať sekúnd a až potom urobíme pekný efekt. Takže – strihať, strihať, strihať!“

Malú inšpiráciu ako by to malo vyzerať, nájdete na konci videa:

Reklama

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MxAPggIvK2I[/youtube]

 

Populárne články