Connect with us

Šport

Hokejisti v semifinále 1. ligy, s Detvou nemali žiaden problém

Published

on

Reklama

Piešťanskí hokejisti sú v semifinále prvej hokejovej ligy. V štvrťfinálovej sérii proti Detve im na to stačili tri zápasy. Po dvoch víťazstvách doma, vyhrali aj vo štvrtok 16. februára v Detve. Tri zápasy na postup stačili aj hokejistom Bardejova a Senice. Poslednú miestenku získa lepší z dvojice HK Dukla Michalovce – MHk 32 Liptovský Mikuláš. Bližšie k postupu majú momentálne Liptáci, ktorí vedú 2:1 na zápasy.
[singlepic id=25443 w=320 h=240 float=left]V treťom zápase série Piešťany Detva začali lepšie hokejisti od Sĺňavy. V polovici zápasu viedli po góloch Jakuba Ručkaya a Olivera Ďuriša 2:0. V poslednej tretine však domáci pridali a podarilo sa im vyrovnať na 2:2. Piešťanci sa však nedali psychicky nalomiť. Pol minúty po vyrovnaní zvýšil na 3:2 v ich prospech Martin Chylo. O dve minúty, v čase 54:56, zvyšoval na 4:2 Tibor Schneider. Záverečnú gólovú bodku dal Michal Peško tri minúty pred koncom zápasu. Výsledné skóre tak bolo 5:2 v prospech Piešťancov.
Prvý zápas semifinálovej série je na pláne vo štvrtok 23. februára o 18-tej na zimnom štadióne v Piešťanoch. Hokejisti majú teda týžden na regeneráciu a prípravu. Na meno súpera ešte čakajú.

Autor: ht Foto: T. Hudcovič

Reklama

Populárne články