Connect with us

Šport

Hokejisti deklasovali Liptovský Mikuláš

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany deklasovali v siedmom kole 1. hokejovej ligy na domácom štadióne Liptovský Mikuláš 9:2. Základ úspechu položili už v prvej tretine, keď ju vyhrali 3:0.

[singlepic id=20567 w=320 h=240 float=left]Prvý gól strelil na začiatku siedmej minúty zápasu Kristián Grman, keď mu asistovali Peter Učeň a Marek Lisoň. Tri a pol minúty pre koncom prvej tretiny zvyšoval na 2:0 Martin Klčo po prihrávke Petra Barinku. Neprešlo ani dvadsať sekúnd a už Mikulášania lovili puk zo svojej siete opäť, keď sa do streleckej listiny zapísal Martin Baran po prihrávke Vladimíra Urbana.V druhej tretine pridali Piešťanci ďalšie 4 góly, pričom hráčom z Liptova sa podarilo zaznamenať len jeden čestný úspech zásluhou Petra Bartíka. Za ŠHK 37 sa medzi strelcov zapísali postupne Michal Peško, Miroslav Pupák, Vladimír Urban a Martin Chylo. Liptákom z hrozivého skóre 7:1 tiekli nervy, dopúšťali sa faulov, čo rozhodcovia trestali vylúčeniami.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=2o5ihLDMnv0[/youtube]Do poslednej tretiny nastúpili Piešťanci o niečo menej koncentrovane, čo okamžite hráči Mhk 32 Liptovský Mikuláš využili a strelili svoj druhý gól. Strelcom bol Lukáš Paukovček. Odpoveďou Piešťancov však boli ďalšie dva góly v sieti brankára Mikuláša Matúša Palka z hokejok Mateja Mišuru a Michala Peška. Na konci zápasu svietilo na ukazovateli skóre 9:2.

Najbližšie 4. októbra cestujú piešťanskí hokejisti do Prešova.

Reklama

[nggallery id=1126]

Autor: db Foto a video: Tomáš Hudcovič

Populárne články