Connect with us

Šport

Hokejbalový turnaj vyhrali fanúšikovia Slovana Bratislava

Published

on

Reklama

V nedeľu 26. júna vyvrcholil na piešťanskom zimnom štadióne hokejbalový turnaj fanklubov s názvom Memoriál Ľuboša Gregora. Víťazmi sa stali fanúšikovia Slovana Bratislava.

Do štvrťfinálových súbojov postúpili zo štvrtého miesta v skupine aj Piešťanci. Na to aby pokračovali ďalej však museli zdolať Popradčanov, ktorí vyhrali prvú základnú skupinu, no nepodarilo sa im to. Podtatrancom poľahli 2:6 a napokon skončili na ôsmom mieste. V ďalších štvrťfinálových zápasoch zdolal Martin Žilinu 2:0, Zvolen Košice 4:3 po samostatných nájazdoch a Bratislava Nitru 3:1.

Reklama

[singlepic id=15529 w=320 h=240 float=left]V semifinále porazil Poprad Zvolen 4:2 a Bratislava Martin 1:0. V súboji o tretie miesto sa stretol Zvolen s Martinom. Tento zápas rozhodli tri góly Martinčanov v druhom dejstve.

Finále Poprad Bratislava bolo veľmi vyrovnané. Prvý gól strelili Bratislavčania, ale Popradčania v podstate hneď z nasledujúcej akcie vyrovnali. Záverečné skóre riadnej hracej doby bolo 1:1 a tak rozhodovali samostatné nájazdy, kde sa viac darilo fanúšikom Slovana Bratislava.

Reklama

Za najlepšieho brankára bol vyhlásený Marek Šmíd z Martina, najlepším obrancom sa stal Tomáš Furek z Bratislavy a útočníkom Martin Sminčák z Popradu.

[nggallery id=862]

Konečná tabuľka

1. Bratislava

2. Poprad

3. Martin

4. Zvolen

5. Košice

6. Nitra

7. Žilina

8. Piešťany

9. Skalica

10. Kežmarok

11. Spišská Nová Ves

Text a foto: T. Hudcovič

REKLAMA

Populárne články