Connect with us

Novinky

Hokej: Zlatý turnaj tretiakov

Published

on

Reklama

V nedeľu 24. septembra 2017 sa v Easton Aréne v Piešťanoch uskutočnil turnaj pre tretiakov, ktorého sa zúčastnili 3 tímy: HK Havrani Piešťany, MsHKM Žilina, HK Iskra Partizánske. Piešťanskí tretiaci sa pod vedením trénerov Hudeca, Blaškovej a Vala stali víťazmi. Zápasy sa niesli počas celého turnaja v priateľskom duchu. V „áčku“ chvíľu s 2 pukmi :-) keďže brankárovi zmizol puk vo výstroji. Našťastie sa našiel.

Svoju šikovnosť, bojovnosť a vytrvalosť predviedlo a víťazstvo si zaslúžene vybojovalo domáce mužstvo HK Havrani. Na  2. mieste skončilo mužstvo HK Iskra Partizánske, ktoré vo vzájomnom zápase s mužstvom MsHKM Žilina zvíťazilo. Tretie miesto patrilo mužstvu MsHKM Žilina. Veríme, že sa decká k nám radi vrátia i nabudúce. Havrani sa zaslúžene radovali zo zlatých medailí. Mužstvá boli rovnocenné, chlapci kolektívne a s plným nasadením zvíťazili v oboch zápasoch.
Výsledky Piešťancov:
HK Havrani – HK Iskra Partizánske (20:12)
Góly A: (11:8): Jamrich 3G, Kohút 2G, Mišík K. 2G, Mišík M. 2G, Krištofovič 1G, Buchman 1G
Góly B: (9:4): Pavlík 2G, Učeň 2G, Schedling 1G, Feranec 1G, Hájiček 1G, Ručkay 1G, Benko 1G

HK Havrani – MsHKM Žilina (24:8)
Góly A: (14:6): Belica 4G, Kohút 2G, Angelovič 2G, Krištofovič 2G, Mišík K. 2G, Masarovič 1G, Mišík M. 1G
Góly B: (10:3): Jedlička 3G, Pavlík 3G, Schedling 2G, Hájiček 1G, Ručkay 1G

Reklama

Konečná tabuľka:
1. HK Havrani Piešťany
2. HK Iskra Partizánske
3. MsHKM Žilina


Sezóna ani lepšie začať nemohla. Tešíme sa na ďalšie spoločné víťazstvá. Odratávanie posledných 10 sekúnd do konca, radosť v detských očiach, rozhodené rukavice, hokejky, kopa šťastných detí. Kolektívnemu športu a detskej radosti sa nič nevyrovná.
Ďakujeme všetkým zúčastneným mužstvám, trénerom, všetkým, ktorí pomohli s hladkým priebehom turnaja a hlavne našim skvelých chlapcom, ktorí dokázali, že keď sa chce, tak sa dá.

Reklama

TA

Populárne články