Connect with us

Šport

Hokej: Výhru si z HK Havrani pripísali len dorastenci

Published

on

Reklama

Žiaci a dorastenci HK Havrani hrali počas uplynulého víkendu ďalšie zápasy ligových súťaží. Šiestaci a siedmaci hrali proti Senici, ôsmaci proti HKL Bratislava a dorastenci proti Partizánskemu. Výhru si pripísali na svoje konto len dorast.

Reklama
6. ŠHT

HK 91 Senica – HK Havrani Piešťany 6:2 ( Poláčik, Ondria )

Odohrali sme zápas v rámci svojich možností. Dve tretiny sme dokázali držať krok, ale v poslednej tretine sme už nevládali. Bolo to spôsobené tým, že sme na zápas vycestovali len jedenásti hráči a dvaja brankári.

Reklama

 

7. ŠHT

HK Havrani Piešťany 7 – HK 91 Senica 1:7 ( Konček )

Na domácom ľade sa nám nepodarilo nadviazať na bojovný výkon spred týždňa. Súper od úvodu dominoval. Nám sa síce v druhej časti podarilo vyrovnať hru,no opäť sme nedokázali skórovať ani v čistých gólových pozíciách. V závere súper rozhodol tromi gólmi o svojom zaslúženom víťazstve.

REKLAMA

8. ŠHT

HK Havrani Piešťany – HKL Bratislava 1:5 ( Končír )

V stretnutí sme nepodali optimálny výkon. Nedokázali sme využiť naše príležitosti a urobili veľa individuálnych i taktických chýb, po ktorých súper skóroval. V závere sme kondične nestačili aj v dôsledku maródky, čo sa premietlo aj do konečnej podoby výsledku.

1.liga dorastu

HK Iskra Partizánske – HK Havrani Piešťany 1:4 (Valo, Mikóczi, Juraj, Ščepko)

V prvej tretine sme zápas chytili pevne do svojich rúk a aj napriek chybám, ktoré sa vyskytli,sme si kontrolovali priebeh hry a zaslúžene zvíťazili. Chlapci žili hrou a boli odmenení tromi bodmi.

Mgr.Radoslav Kolník – šeftréner HK HAVRANI Piešťany

Populárne články