Connect with us

Šport

Hokej: V Košiciach to vyzeralo na exhibíciu domácich, ale Havrani bojovali

Published

on

Reklama

Piešťanskí hokejisti cestovali v nedeľu 23. septembra  v rámci tretieho extraligového kola do Košíc. Hostia v prvej tretine držali s domácimi skúsenými extraligistami krok, druhá tretina sa zmenila na košickú exhibíciu a v tretej Piešťanci ukázali, že sa bez boja nevzdajú. Zápas končil so skóre 9:5 v prospech družstva z východného Slovenska.

Prvý gól duelu strelili na konci druhej minúty Košičania, o tri minúty už viedli 2:0. Piešťanci potom využili dve presilovky a vyrovnali. V prvej skóroval Henrich Ručkay, v druhej Branislav Jánoš. Košičania využili následne tiež presilovku. Stav bol 3:2. Na konci dvanástej minúty vystriedal v piešťanskej bráne Tomáša Tomeka Jozef Ondrejka.

Reklama

Druhá tretina sa niesla v znamení gólových hodov Východniarov. Extraligovému nováčikovi nasúkali 6 gólov a zápas sa menil na exhibičné stretnutie. Našťastie pre hostí prišla prestávka. Skóre už bolo desivé 9:2.

Na začiatku tretej tretiny mali Piešťanci možnosť znížiť nepriaznivý stav počas presilovky o dvoch hráčov, čo sa im aj podarilo. Na 9:3 znižoval Adam Drgoň. V pokračujúcej presilovke 5 na 4 sa ešte presadil Vladimír  Nemec a skóre tak bolo 9:4. Piešťancom sa podarilo skórovať ešte raz  sedem minút pred koncom stretnutia. Bolo ich prvý gól v stretnutí za rovnovážneho počtu hráčov na lade. Autorom bol Václav Stupka.

Reklama

Najbližšie privítajú hráči ŠHK 37 Piešťany v utorok 25. septembra o 18:00 h na piešťanskom „zimáku“ HKm Zvolen.

[youtube width=“522″ height=“320″]http://www.youtube.com/watch?v=Dmo7r7x44Uc[/youtube]

Autor: ht

Populárne články