Connect with us

Šport

Hokej: Trénerom Havranov zostáva Leo Gudas

Published

on

Reklama

Deň po mimoriadnom zastupiteľstve, kde prezident klubu po schválení finančných prostriedkov, ktoré má mesto Piešťany vynaložiť na platbu energií a na dotácie na šport, oznámil zotrvanie v extralige, zverejnili Havrani na svojej webovej stránke, že trénerom A-čka zostáva Leo Gudas. Podľa tlačovej správy v tíme budú aj zaujímavé mená, ktoré však zatiaľ zverejnené neboli.
_MG_9840 leo gudas w
Hokejisti ŠHK37 Piešťany majú začať trénovať na ľade 2. augusta. Počas úvodných dní spoločnej prípravy budú musieť chodiť za ľadom do Nitry a Trnavy, Momentálne totiž prebieha rekonštrukcia strojovne chladenia piešťanského zimného štadióna a ľad bude k dispozícii pravdepodobne až v druhom augustovom týždni.

 

Reklama

Prvý prípravný zápas majú Havrani naplánovaný na 4. augusta s francúzskou reprezentáciou do 23 rokov v Ostrave.  Extraligový tím bude viesť opäť český tréner Leo Gudas, meno jeho asistenta by malo byť známe v priebehu najbližších dní.

Podľa vyjadrenia prezidenta Jaroslava Lušňáka prípravu začne do 33 hokejistov, z ktorých sa koncom augusta vyberie káder pre najvyššiu súťaž. „Už teraz však môžem povedať, že niektoré mená budú veľmi zaujímavé. V priebehu budúceho týždňa už budeme postupne predstavovať hráčov, ktorí sa zapoja do tréningového procesu,“ uviedol na pre klubový web prezident ŠHK 37.

Reklama

Otázne je koľko hráčov z minulej sezóny bude opäť hrať v Piešťanoch. Na verejnosť totiž prenikajú informácie, že niektorí nie sú ochotní pristúpiť na splátkové kalendáre, ktoré ponúka klub ako spôsob vysporiadania podĺžností z minulej sezóny.

-th-

Populárne články