Connect with us

Šport

Hokej: Štvrtáci Havranov sa na silne obsadenom turnaji v Maďarsku nestratili

Hokejisti štvrtých tried HK Havrani Piešťany sa opäť predstavili na Santa Claus cupe, ktorého 16. ročník sa 9. a 10. decembra prvý krát konal v maďarskom Győri. Celkovo sa turnaja zúčastnilo až 30 tímov, a to z Maďarska, Česka, Rakúska, Turecka, Rumunska, Srbska a Slovenska. V silnej konkurencii piešťanskí Havrani skončili po prvom dni vo svojej F skupine na druhom mieste, keď nešťastným gólom 16 sekúnd pred koncom prehrali s HC Košice.

Published

on

Reklama

„Moji zverenci počas celého turnaja podávali koncentrovaný výkon, ktorý bol založený na výbornej tímovej spolupráci, kde všetci bojovali od prvej až do poslednej minúty. Predvedeným obrazom hry potešili nielen mňa, ale aj svojich rodičov, ktorí im počas celého turnaja fandili. Po sobote sme boli trošku sklamaný, nakoľko v zápase s HC Košicami sme nepremenili vyložené šance a škoda toho posledného gólu, ale v nedeľu sme si to napravili. Počas dvoch dní sme odohrali 9 ťažkých zápasov a myslím si, že v silnej konkurencii sme nechali za sebou dosť kvalitných tímov a 7. miesto z 30 je výborné umiestnenie,“ zhodnotil výkon mužstva tréner Tomáš Učen.

Reklama

 

Celkovým víťazom sa stali hráči HK Lokomotíva N.Zámky. Za najlepšieho hráča HK Havrani Piešťany bol vyhlásený Lukáš Bartoš.

Reklama

Výsledky sobota:

HK Havrani Piešťany (SVK) 20 – 0 Király Pingvinek (ROU)

HK Havrani Piešťany (SVK) 13 – 4 Szekszardi Jégmadar (HUN)

HK Havrani Piešťany (SVK) 8 – 6 HC Slovan Bratislava (SVK)

HK Havrani Piešťany (SVK) 4 – 5 HC Košice (SVK)

Po odohraní základných skupín, kde skončili na druhom mieste ich nedeľu čakal boj o celkové 7 – 12 miesto. Chlapci opäť predvádzali skvelé výkony a nakoniec obsadili po veľmi dobrých výkonoch celkové 7 miesto.

Výsledky nedeľa:

HK Havrani Piešťany (SVK) 4 – 2 UTE Budapest (HUN)

HK Havrani Piešťany (SVK) 5 – 5 HK Sršne Kosice (SVK)

HK Havrani Piešťany (SVK) 11 – 3 Piráti Chomutov (CZE)

HK Havrani Piešťany (SVK) 4 – 6 Berani Zlin (CZE)

HK Havrani Piešťany (SVK) 7 – 1 Lvi Most (CZE)

Zostava HK Havrani : Patrik Remenár, Lukáš Bartoš, Tom Zavilla, Ivan Miklovč, Jakub Puvák, Marek Šilhavík, Thobias Učen, Matej Miklovič a Matej Ševečka.

Text a foto HK Havrani Piešťany

Populárne články