Connect with us

Šport

Hokej: Prvé semifinále v prospech Piešťancov

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany privítali v stredu 22. februára v prvom semifinálovom zápase prvej hokejovej ligy na domácom ľade HC Dukla Senica. Pred takmer 1300 divákmi Piešťanci jednoznačne vyhrali 5:1 a ujali vedenia v sérii.
Prvá tretina bola poznačená vylúčeniami, keď rozhodcovia poslali na trestnú lavicu 2 domácich hráčov a šiestich hostí. V presilovke o dvoch háčov, ktorú hrali Piešťanci v [singlepic id=25870 w=320 h=240 float=left]polovici prvej tretiny, padol úvodný gól duelu. Streli ho Branislav Jánoš, ktorému asistoval Michal Peško. Seničania ešte do konca prvej tretiny stihli vyrovnať. V čase 15:54 sa presadil Marek Mikušovič.
Do polovice stretnutia bolo skóre vyrovnané. Potom sa však Piešťaci zlomili odpor súpera a za 39 sekúnd strelili dva góly. Na 2:1 zvýšil Oliver Ďuriš a po ňom počas presilovky skóroval na 3:1 Michal Peško. Gólovú definitívu na konečných 5:1 dali v čase 58:48 Jozef Haring a o desať sekúnd druhým gólom v zápase Oliver Ďuriš.
V druhom semifinálovom dueli jednoznačne dominovali hráči Bardejova, ktorí vyhrali nad Michalovcami 8:2. Ďalší semifinálový zápas medzi Piešťanmi a Senicou je na programe už zajtra 23. februára o 18.00 h opäť na piešťanskom zimnom štadióne.

Takto vítali hokejistov na ľade ich fanúšikovia:

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=Oxm9w8LWDOo[/youtube]

[nggallery id=1431]

Reklama

Autor: db Foto: M. Palkovič

Populárne články