Connect with us

Šport

Hokej Piešťany vs. Topoľčany očami fanúšikov

Published

on

Reklama

V piatok 24. septembra 2010 privítali hokejisti ŠHK37 Piešťany na domácom ľade súperov z HC Topoľčany.  Aj keď sa im príliš herne nedarilo, výsledok bol pomerne jednoznačný  v ich prospech – 4:1. Ďalej si môžete prečítať, ako videli zápas fanúšikovia ŠHK 37 Piešťany z fanklubu HFC´04 Piešťany.

[singlepic id=4470 w=320 h=240 float=left]Ako starší dosť často hovoria, ….DOBRE UŽ BOLO…., Môže to byť s našim hokejom tiež podobne ? DOBRE SME UŽ HRALI ?

Reklama

Myslím, že za prvých asi 50 minút sme mnohí pochopili, prečo sme v utorok z Bardejova odišli s dlhým nosom a výpraskom, na aký nie sme od našich chalanov moc zvyknutí. Niekde je chyba, to asi vieme všetci. Lenže kde.  Svoj názor môžete vyjadriť v ankete, alebo diskusii na stránke nášho fanklubu http://hfc04.sk.

Záverečný potlesk hráčom bol len za víťazstvo, ktoré sme všetci čakali, u niektorých aj za bojovnosť a snahu, ktorú počas celého zápasu prejavovali. Vyzdvihnime v tomto smere napr. Miša Peška, asi najlepšieho hráča na ľade, ktorému dnes zápas “ chutil „, Jara Rybárika, Joža Haringa, v poslednej desaťminútovke aj Romana Tvrdoňa, či Martina Chyla.

Reklama

[singlepic id=4474 w=320 h=240 float=right]Prvých 50 min. boleli oči… tlačili sme do plných, lenže hráči sa niekedy hýbu v pásme chaoticky, akoby o sebe ani nevedeli, nemá kto vystreliť, keď už má, tak chceme nasilu dať gól do prázdnej brány. Obrancovia rozohrávajú nepresne, nedokážu si udržať puk, rozohrávajú niekedy ani nevedia kde, chýbajú im viditeľne skúsenosti, Dosť často sú hráči na jednej kope, chýba prihrávka na jeden dotyk, ale aj trošku šťastia…. hra je stále rovnaká, bez nápadu, iskry, chuti tvoriť, vymyslieť niečo viac…. Mnohí na to majú, len …. ktovie prečo sa len vozia ako primabaleríny ….. ?

Prvý gól padol až v 39. minute, keď Jožo Haring doviezol puk vlastne až do siete. Zľava útočného pásma sa dostal až pred brankára a puk zatlačil za dovtedy neprekonateľného Hippíka….1 – 0. Odpoveď nedala na seba dlho čakať, keď v strede nášho obranného pásma po chybe našich prebral puk Káčer a nedal Fumačovi žiadnu šancu exportnou strelou pod brvno… Angličák ako alabaster !!.. 1 -1…Ešte v tej istej minúte misky váh na našu stranu preklopil kapitán Aďo Kolník, keď si pekne nakorčuľoval do stredu pásma a od pravej žrde sa puk odrazil do siete… 2 – 1 … za 50 sekúnd 3 góly !!…. V poslednej tretine sa opäť presadil Jožo Haring obdobným spôsobom ako pri prvom góle, keď puk backhandom pred brankárom prepasíroval popod jeho betóny…. 3 – 1 . V záverečných minútach Topoľčany odpadli fyzicky, naši sa dostávali často do prečíslení, lenže my si často nevieme ani prihrať, nie ešte dobre zakončiť…Jediný nájazd sa podaril dvojici Chylo Peško, keď Martin upravil na konečných 4 – 1 …. Budúci týždeň nás čaká Detva a Prešov…. ak budeme hrať tak, ako prvých 50 minút….. kto vie….

[nggallery id=164]

Populárne články