Connect with us

Šport

Hokej: Piešťanci zdolali doma Poprad

Published

on

Reklama

V 32. kole hokejovej extraligy privítali hokejisti ŠHK 37 Piešťany v piatok 28. decembra na domácom ľade HK Poprad. Títo súperi odohrali v sezóne doteraz tri zápasy,dva razy zvíťazili Havrani a v prvom vzájomnom meraní síl boli úspešnejší Podtaranci.

Reklama

V úvode zápasu mali šance obe mužstvá, hlavne v siedmej minúte, avšak gól nepadol. Na začiatku 12. minúty sa už domáci tešili. Po nenápadnej akcii z poza brány Jakub Ručkay prihrával Urbanovi, ktorého strelu vyrazil brankár Westlund pred Vladimíra Nemca. Ten bekhendovou dorážkou otvoril skóre – 1:0. V závere tretiny mal na hokejke tutovku Jakub Ručkay po prihrávke svojho brata Henricha, ale popradský brankár sa vyznamenal.
V prvej polovici druhej tretiny mali šance Popradčania, ale nezapršalo z nich. Potom ich brankár ukážkovo vychytal Melichárka. V 35. minúte už, ale nestačil na Mateja Mišuru. Popradčania stratili puk pri svojej útočnej akcii, do brejku sa dostal Jakub Ručkay, ktorý prihral Mišurovi a ten vymietol pavučiny na popradskej bráne.
V tretej tretine už gól nepadol a tak domáci vyhrali 2:0. V nedeľu ich na piešťanskom ľade čaká Žilina.
Autor: db Ilustračné foto: T. Hudcovič

Reklama

Populárne články