Connect with us

Šport

Hokej: Piešťanci prehrali po nájazdoch

Published

on

Reklama

V osemnástom kole 1. hokejovej ligy, ktoré sa hralo v piatok 29. októbra 2010 privítali piešťanskí hokejisti doma Trebišov. O víťazovi v tomto dueli rozhodli až samostatné nájazdy, v ktorých strelili jediný gól Trebišovčan Pavličko.

[singlepic id=6460 w=320 h=240 float=left]Hokejistom ŠHK37 sa v prvej tretine príliš nedarilo, Trebišovčania boli aktívnejší a mali viac z hry, čo potvrdili vedúcim gólom v zápase v čase 7 minút 37 sekúnd z hokejky Michala Gibu. Po prestávke sa obraz hry zmenil o 180 stupňov. Piešťanci začali aktívnejšie korčuľovať a konečne začali padať aj góly. Prvý za domácich strelil v presilovke v čase 25:29 min Marcel Holovič. Už o šesť sekúnd, čiže v podstate hneď po vhodení buly v stredovom kruhu, prekonal trebišovského brankára Pavla Sminka domáci Daniel Rosa. Trebišovčania v týchto chvíľach zápasu nevedeli kam skôr skočiť, čo riešili iba za cenu faulov a následných vylúčení. Tretí gól Piešťan strelil Martin Chylo v presilovke 5 proti 3. Minútu po polovici zápasu znížil na 3:2, po chybe domáceho hráča v rozohrávke vo vlastnom obrannom pásme, Martin Schnelly. Dve minúty pred druhou prestávkou stihol ešte zvýšiť náskok domácich hokejistov na 4:2, opäť v presilovke, Tomáš Bučka. V tretej tretine sa

Reklama

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TLsF9NSwe6I[/youtube]Piešťanci vrátili k spôsobu hry z prvého dejstva, na čo doplatili dvomi gólmi počas oslabení. Trebišovčania tak vyrovnali na 4:4 a nasledovalo predĺženie. Gól sa však nepodarilo streliť žiadnemu mužstvu, a tak o víťazovi rozhodli až samostatné nájazdy. V nich neskóroval ani jeden z piešťanskej trojice Kubrický, Holovič, Románek. Jediný gól v nájazdoch strelil do svätyne domáceho Adama Fumača Trebišovčan Juraj Pavličko a jeho mužstvo tak vyhralo 4:5.

Autor: ht Foto: Tomáš Hudcovič – hug(o)photo agency

Reklama

[nggallery id=251]

Populárne články