Connect with us

Novinky

Hokej: Mladí Havrani vybojovali strieborné medaily na MS Hobákov 2017

Published

on

Reklama

Najmladší HAVRANI sa pod vedením trénera Ladislava Bohuša zúčastnili v sobotu 13. mája Majstrovstiev sveta najmenších hokejistov (ročník 2008/2009) nesúcich názov MS HOBÁKOV 2017. Kvalitne zorganizovaného turnaja v Bratislavskej Dúbravke sa zúčastnili celky Slovenska (HOBÁCI), Kanady (Detva), Česka (Petržalka), Švédska (HOBÁCI), USA (Petržalka), Ruska (HOBÁCI), Nemecka (Piešťany) a Fínska (Nové Zámky).

Reklama

Mužstvá sa rozdelili na tri skupiny, naši malí HAVRANI jednoznačne vyhrali skupinu C po víťazstvách nad Ruskom (3:0) a Fínskom (2:0). Z prvého miesta bez straty bodu, inkasovaného gólu a výborného výkonu brankára sme postúpili do zlatej skupiny, kde sme zabojovali o medaile. V prvom zápase po napínavom závere naši prehrali s Českom (Petržalka) až po samostatných nájazdoch 2:1. V boji o striebornú medailu HAVRANI po výbornom výkone vyhrali nad Švédskom (HOBA) 2:0 a mohli sa tešiť zo získania titulu vicemajstra majstrovstiev sveta Hobákov 2017.

Mládežnícky hokej v Piešťanoch po rokoch dostal impulz v podobe nového vedenia, ktorého hlavným cieľom je zvýšiť záujem o hokej v našom kúpeľnom meste. Aj tento výnimočný výsledok možno považovať za pozvánku do skvelého kolektívu a výbornej atmosfére. Budeme sa tešiť každému novému Havranovi, neváhajte a kontaktujte zástupcov Havranov na adrese manager@hkhavrani.sk.

Reklama

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“3568″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“180″ thumbnail_height=“120″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“0″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“0″ slideshow_link_text=“[Show as slideshow]“ order_by=“pid“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“1500″]-Text a foto/HK Havrani-

Populárne články