Connect with us

Šport

Hokej: Havrani vyhrali v Skalici, o postupe rozhodne siedmy zápas

Published

on

Reklama

Piešťanskí hokejisti napravili zlyhanie z piateho štvrťfinálového duelu hokejovej extraligy, keď prehrali v piatok doma so Skalicou, ktorá tak získala mečbal. Dnes na Záhorí dominovali a vynútili si tak siedmy duel. Góly si Piešťanci rozložili po jednom na každú tretinu. Skaličanom sa nepodarilo za Tomekov chrbát poslať puk ani raz. 

[singlepic id=37304 w=560 h=373 float=center]
Prvý gól strelili Havrani v siedmej minúte. Marek Mertel si spracoval puk a z otočky nahadzoval puk pred bránu, ten však na radosť Piešťancov prepadol Lipovskému za chrbát. Ďalší gól si hokejisti ŠHK 37 pripísali na svoje konto v druhej tretine. V 28. minúte potiahol Haring puk cez modrú čiaru, prihral na voľného Samira Salijiho a ten prestrelil skalického gólmana. Tretí gól strelili Havrani na začiatku poslednej tretiny. Šancu mal opäť Saliji, ale Lipovský ju zneškodnil. Saliji sa však za bránkou puku znovu zmocnil a prihral Tiborovi Melichárkovi, ktorý bez problémov skóroval.
Keďže domáci žiaden recept na prekonanie piešťanského gólmana nenašli, prehrali 0:3. Havrani si tak vynútili rozhodujúci siedmy zápas, ktorý je na pláne v utorok 19. marca o 18:00 h na piešťanskom zimnom štadióne.

Reklama

Takto sa po včerajšej výhre tešili piešťanskí fanúšikovia:

[youtube width=“560″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=Zk52KUOto7Q[/youtube]

Reklama

REKLAMA

fitness sity dieta

Autor: ht Ilustračné foto: T. Hudcovič Video: Tomáš Niščák a Mário Petlák

Populárne články