Connect with us

Šport

Hokej: Havrani vyhrali doma nad Vlkmi

Published

on

Reklama

V poslednom zápase roku 2012 privítali piešťanskí hokejisti hráčov zo Žiliny. Havrani v predchádzajúcich troch vzájomných extraligovýchzápasoch vyhrali, na víťazstvo si teda trúfali aj po štvrtý raz.

[singlepic id=38813 w=560 h=340 float=center]

Reklama

Prvý gól duelu strelili hostia. V polovici piatej minúty od ľavého kruhu prestrelil Tomekovu lapačku  Róbert Krajči. Piešťanci vyrovnali na konci 16-tej minúty. Autorom gólu bol Vladimír Urban.  V úvode druhej tretiny sa vedenia opäť ujali hostia. Po presnej prihrávke Tibora Vargu zakončil pod brvno Michal Kokavec. Domácim sa podarilo odpovedať v polovici stretnutia. O vyrovnávajúci gól sa postarala trojica rodených Piešťancov – Filip, Peško, Haring, keď zakončoval posledne menovaný. Neuplynulo trištvrte minúty a Piešťanci sa tešili opäť. Ich tlak pretavil do vedúceho gólu Michal Peško. V 39. minúte sa podarilo Havranom počas presilovky zvýšiť na 4:2. Autorom gólu bol po druhý raz Jozef Haring.

V tretej tretine po dvoch minútach a štyroch sekundách zvýšil na 5:2 Jakub Ručkay. Žilinčania ešte znížili na 5:3 zásluhou Róberta Krajčiho, avšak viac im už domáci nedovolili. V závere zápasu si hokejisti vyskúšali aj pästné súboje, ktoré rozhodcovia ocenili vyššími trestami. Dve a pol minúty putovali predčasne pod sprchy domáci Jakub Ručkay a Martin Škadra a Žilinčania Koba Jass a Michal Kokavec.

Reklama

Na najbližší zápas pocestujú Havrani 4. januára do Trenčína.

[nggallery id=2093]

Autor: db Foto: Tomáš Hudcovič

 

Populárne články