Connect with us

Šport

Ako vyzerali Vianoce u Čajok?

Published

on

Reklama

„Kozi kuzi kuzuka a už je po Vianociach. Pravdepodobne jediné, čo nás na tom teší je, že nás už táto otravná reklama nebude rušiť pri sledovaní našich obľúbených seriálov či relácií. Pár dní voľna uletelo ako voda a už sme zase v Piešťanoch, trénujeme na blížiaci sa pohár a tešíme sa na Silvestra,“ napísali hráčky extraligového basketbalového klubu Piešťanské Čajky na svojom webe. Prezradili aj ďaleko viac o tom ako Vianoce prežili, aké darčeky dostali, ale i to, kto bol ich secret Santa :-)

[singlepic id=38754 w=560 h=340 float=center]

Reklama

Ako sme prežívali Vianoce?

#4 Peťa – Petra Bartánusová

Reklama

Tohtoročné Vianoce boli pre mňa opäť super! Stretla som sa s rodinou a to ma najviac teší. Prvý krát v živote som ochutnala opekance s bryndzou od starkej a poviem Vám, celkom mi chutili.

#5 Mrňo – Nikola Dudášová

Vianoce som si naplno užila. Trávila som ich s mojou rodinou a boli tradičné ako každý rok. Najprv som pomohla pri vianočných prípravách a potom som si len užívala oddych a vianočnú atmosféru pri rozprávkach. Samozrejme nechýbala ani „christmas party“ s priateľmi.

#7 Malina – Michaela Malinková

Vianoce boli super – pohodička, oddych, taký trošku aktívnejší, výlet na Bezovec, sánkovačka, potom rodinka, šalátik, rybka, kóóópec koláčikov a samozrejme krásne darčeky.

#9 Miška – Michaela Zentková

Vianoce? Šťastné a veselé. Možno to znie rokmi ako klišé, ale pre mňa sú Vianoce hlavne o tom byť so svojimi milovanými, robiť radosť a užívať si veci, na ktoré popri dennodennom zhone nie je čas. Aj keď sa netvárim, že športové prázdniny na pár dní ma nepotešili… Takže ešte aj pokojné.

#10 Saša – Alexandra Baburová

Vianoce som strávila v posteli, nie kvôli lenivosti, ale bola som po operácii kolena. Medzi pikošku by som zaradila príbeh s parížskymi rožkami, ktoré moja sestra robila a piekla celé dva dni a nakoniec skončili pri tuhnutí na balkóne ako pochúťka pre vtáčiky. Ďalšie dva dni sa nám pri konzumácií rozpadávali v rukách a prečo? Pochopili sme až na tretí deň! Vtáčiky nám ich predzobkali. Keď bolo od Baburovcov počuť vianočnú pieseň bola isto od Haberu. Na vianočnom stole u nás nie je nič špeciálne, ale všetko tradičné slovenské jedlá.

#12 Miška – Michaela Stanková

Vianoce u nás doma prebiehali trošku netradične asi len v tom, že som prišla domov až 23. tak sme varili a piekli všetko narýchlo, keďže zvykneme všetko robiť so sestrou a mamčou spolu. Všetko sme však stihli a mohli sme si vychutnávať rodinnú pohodičku pri rozprávkach a filmoch. Oplátka s medom a cesnakom nesmela pred vianočnou večerou chýbať.

#13 Škero – Lucia Krč – Turbová

Vianoce boli príma, zišli sme sa cela família a za stôl zasadol aj novopečený synovec Oliver. Podmaz celým sviatkom robil Paľo Habera a jeho Svet lásku má. Novinkou na našom stole bol Vianočný žreb – vyhrala som 5 Eur.

#20 Drobec – Laura Horvátová

Vianoce neboli ničím špeciálne zaujímavé. Asi len tým, že som ich trávila už vo štvrtok. Keďže moja malá sestra neobsedí za stolom inak ako s mobilom v ruke a pustenou hudbou, tak počas vianočnej večere nám hralo gangnam style. Také tradičné Vianoce.

#22 Zuzka – Zuzana Pilátová

Tohtoročné Vianoce boli špeciálne v tom, že ich s nami nemohla tráviť moja sestra, ktorá pracuje v Anglicku. Aj napriek tomu sa zúčastnila štedrovečernej večere a rozbaľovania darčekov prostredníctvom Skypu.

#23 Majča – Mária Felixová

Vianoce som strávila v kruhu rodiny, prešli však veľmi rýchlo, ale tú atmosféru „štedrej večere“ zažívame predsa len raz do roka, a je neopakovateľná. Sviatočnou pikoškou môžem nazvať to, že sme konečne po niekoľkých rokoch večerali skutočne o tradičnej piatej hodine bez meškania.

#34 Halda – Marta Páleníková

S rodinou som trávila Vianoce na našej chate, čo bolo síce poriadne romantické, no prvý deň, keď ešte nebol domček poriadne vyhriaty, tam bola kosa. Najväčšie boje sa zvádzali o kreslo pri krbe, ale inak sme boli šťastní, že sme všetci spolu, čo je v našej veľkej rodine celkom ojedinelé. Najviac ma pobavilo, keď si najmladší brat rozbalil jeden z mojich darčekov a keď zbadal pásikavú košeľu zahlásil: ,,To je taká pre teplých nie?“

REKLAMA

Aké darčeky sme dostali? Čo nás potešilo?

#4 Peťa Od Ježiška som dostala vysnívané slúchadla Sony, tým som sa veľmi potešila. Potom už len drobnosti, ktoré ma tiež uchvátili. Ďakujem Ježiško!

#5 Mrňo Ježiško bol bohatý, všetky darčeky ma veľmi potešili.

#7 Malina Originálny darček som dostala od svojho priateľa – magický hrnček , do ktorého keď sa naleje horúca voda, objaví sa na ňom naša spoločná fotka. Ale všetky darčeky boli super!

#9 Miška Potešil ma každý darček, lebo viem, že bol dlho vyberaný a darovaný od srdca.

#10 Saša Dostala som viacero darčekov, ktoré ma potešili, ale v tomto čase je pre mňa najvzácnejším darčekom moje funkčné koleno, ktoré ma vráti opäť na palubovku.

#12 Miška Potešili ma všetky darčeky, ktoré som dostala, ale najviac asi secret santa od spoluhráčky.

#13 Škero Najväčším prekvapkom boli zelene gumáky a diaľničná známka.

#20 Drobec Najviac ma potešil bicykel, ktorý som však už dostala predčasne. Samozrejme najoriginálnejší darček bol od babičky – pyžamo.

#22 Zuzka Najviac som bola prekvapená z toho, že som dostala nový telefón, a touto cestou by som chcela Ježiškovi ešte raz poďakovať!

#23 Majča Darček, ktorý ma potešil bol od mojej spolubývajúcej Mišky Stankovej, avšak nemôžem ho verejne konkretizovať Potešili ma však všetky dary, či už od rodiny alebo priateľov, pretože viem, že boli darované z lásky (alebo z originality), najväčším darčekom pre mňa bolo to, že sa moji blízky tešili z prezentov odo mňa pre nich.

#34 Halda Najviac ma potešil originálny darček od sestry – taká farebná gumová násadka na čínske paličky (asi pre deti, ale nevadí), pretože aj keď milujem čínu a sushi, s paličkami sa zatiaľ rozhodne nekamarátim.

Dievčatá mali „secret Santu“ – vylosovali si jednu spoluhráčku a museli jej vymyslieť nejaký darček. Na spoločnej večeri, poslednom predvianočnom zápase,  si darčeky porozdávali. Kto čo dostal?

#4 Peťa Môj secret Santa bol Majča Felixová a dostala som najoriginálnejší darček – zarámovanú koláž mojich basketových fotiek. Ďalej knihu pod názvom Ako nájsť toho pravého (haha) a potom ešte voňavú sviečku. Ďakujem pekne Majči!

#5 Mrňo Darček ktorý som dostala bol pre mňa TOP! Darovala mi ho Zuzka a bol to hrnček s fotkou môjho obľúbeného hráča – Rickyho Rubia.

#7 Malina Termo tričko, šampón a sviečka od Mišky Stankovej.

#9 Miška Nikuš Dudášová ma milo prekvapila šatkou, ktorá je úplne úžasná a hlavne podľa môjho vkusu.

#10 Saša Čo som dostala od jednej z mojich spoluhráčok? To je ešte tajomstvom aj pre mňa, tak už sa teším.

#12 Mišk Na secret santu som dostala od Drobca mrazené koláčiky (dve krabice), ktoré dostávame ku kávičke v jednej kaviarni. Bola som úplne nadšená, pretože ich zbožňujem a idem sa vždy pre ne potrhať.

#13 Škero Od svojej spoluhráčky Marty som dostala našu spoločnú fotografiu v zelenom rámčeku, ktorá už čestne visí na stene v našom mezoneťáku a sadu štamprlíkov.

#20 Drobec Od spoluhráčky som dostala vankúšik do auta (na to naše cestovanie). Taký fajný s dinosauríkom, som mu moc rada.

#22 Zuzka Mojim secret Santou bola Saška Baburová, ktorá mi kúpila super knihu na zdokonalenie mojich kulinárskych schopností.

#23 Majča Secret santa Peťka mi doniesla zápisník mojej obľúbenej ružovej farby, ktorý budem môcť využívať pri zapisovaní finančných pokút nás čajočiek, keďže som bola zvolená bankárkou tímu.

#34 Halda Mojim secret Santom bola Miška Zentková, ktorá sa rozhodla podporiť môj kuchynský koníček (nie, nie je to umývanie riadov) a dostala som sexy zásteru. Už sa teda teším na najbližšie kuchtenie.

Zdroj: www.piestanskecajky.sk

Populárne články