Connect with us

Šport

Hokej: Havrani vyhrali doma nad Košicami

Published

on

Reklama

V 48. kole slovenskej hokejovej extraligy hostili hráči ŠHK 37 Piešťany v piatok 15. februára na domácom ľade HC Košice. Piešťanci sa po prehrách so Skalicou, Martinom a Nitrou, tento raz bodovali. Tabuľkového suseda zdolali 5:2.

[singlepic id=39889 w=560 h=373 float=center]

Reklama

Domáci Havrani hrali v úvode prvej tretiny 3 presilové hry, ale gól nedali. Diváci sa dočkali až v polovici 14-tej minúty, keď z ostrého uhla strieľal Marek Mertel – 1:0.

Úvod druhej tretiny vyšiel domácim viac ako výborne. Po pol minúte hry skóroval junior Filip Hudec, keď do siete dorazil puk po sóle a strele Tibora Melichárka. V čase 28:27 sa presadili aj hostia. Strelu Matúša Chovana síce Tomek stlmil, avšak puk sa za pomoci padajúceho obrancu dostal za chrbát domáceho brankára – 2:1. Domáci odpovedali na kontaktný gól najlepšie ako mohli. V závere druhej tretiny využili dve presilovky a zvýšili na 4:1. Strelcom tretieho gólu bol Martin Škadra, štvrtý si pripísal Jakub Ručkay.

Reklama

V poslednej tretine domáci ubránili črtajúce sa šance hostí a držali stav 4:1. Tri minúty pred koncom stretnutia Melichárek zvýšil na 5:1. V zápätí síce hostia dali svoj druhý gól, to však bolo z ich strany všetko a Havrani zvíťazili 5:2.

[youtube width=“560″ height=“360″]http://youtu.be/1LbXNv49dis[/youtube]

[nggallery id=2144]

Autor: ht Foto a video: Tomáš Niščák

Populárne články