Connect with us

Novinky

Hokej: Havrani si zmerali sily s tímami Nitry a Senice

Published

on

Reklama

Počas uplynulého víkendu sa stretli hráči žiackych kategórií HK Havrani v aktuálnom kole ligových súťaží so súpermi z Nitry. Dorastenci sa si v dvoch zápasoch zmerali sily s tímom Senice.

Mladší žiaci

5 ŠHT

Reklama

Nitra – HK HAVRANI 8:1 (Habda)

V dobrom zápase nakoniec rozhodovala individuálna výkonnosť jedného útoku domácich, ktorý prevyšoval všetkých na ľade a nastrieľal väčšinu gólov. Domáci zvíťazili zaslúžene.

Reklama

www.shk37piestany.sk/clanok/10379

6 ŠHT

Nitra – HK HAVRANI 14:1 (Smolka)

Hostia z Piešťan dokázali so súperom zvučného mena držat krok len dve tretiny zo zápasu. Poslednú tretinu nepochopiteľne začali robiť chyby, čo súper nekompromisne trestal.

www.shk37piestany.sk/clanok/10378

 

Starší žiaci

7 ŠHT

HK HAVRANI – Nitra 4:3 (Bíly, Končír, Adamčík, Maruna)

Tento zápas určite potešil všetkých prítomných, keď sa šance prelievali na jednej aj druhej strane. Nakoniec sa po kvalitnom výkone tešili domáci priaznivci, keď Havrani dokázali zdolať favorita rozdielom gólu. Chlapcom patrí vďaka!

www.shk37piestany.sk/clanok/10377

8 ŠHT

HK HAVRANI – Nitra 0:18

Veľké množstvo individuálnych chýb a malý počet hráčov na strane domácich rozhodli tento zápas v prospech súpera. Snaha sa domácim nedá uprieť, avšak kvalita bola na strane hostí.

www.shk37piestany.sk/clanok/10376

 

1.liga dorastu

HK HAVRANI – Senica 3:2 (Less 2,Zámečník)

V bojovnom zápase domáci dokázali otočiť nepriaznivý výsledok 0:2 vo svoj prospech na konečných 3:2. Chlapci bojovali až do konca,čo sa im nakoniec vyplatilo a pripisujú si 3 body do tabuľky.

www.shk37piestany.sk/clanok/10380

HK HAVRANI – Senica 7:2 ( Juraj 2, Less 2, Danylenko, Adamčík, Varačka)

V nedeľnej odvete domáci nepripustili žiadnu drámu a zaslúžene zvíťazili rozdielom triedy. Gólov na strane domácich mohlo byť ešte viac, keby premieňali svoje šance s väčším dôrazom. Záver zápasu bol okorenený pästnými výmenami.

www.shk37piestany.sk/clanok/10381

Zdroj: HK Havrani Foto: -pb-

Populárne články