Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prišli z Nitry bez bodov a fanúšikovia bez vlajky za 300 eur

Published

on

Reklama

Piešťanskí hokejisti po prehre s Košicami chceli zabodovať v Nitre. Boli aktívnejší, strieľali, ale „pochovali“ ich presilovky. Nitra dala všetky góly počas nerovnovážneho stavu na ľade. Havrani tak 3. januára odišli z mesta pod Zoborom bez bodov a ich fanúšikovia bez klubovej vlajky v hodnote 300 eur. Počas poslednej minúty tretej tretiny im ju ukradli futbaloví trogári.

Nitra-Piestany-29

Reklama

V prvej tretine padali góly až v posledných piatich minútach. Najprv v šestnástej minúte využil presilovú hru Nitry Filip Bajtek a potom v polovici osemnástej minúty Peter Ordzovenský. Jediný gól do brány domácich strelil konci úvodnej časti Matej Mišura.

Druhá tretina bola bezgólová. Príležitosť skórovať mali domáci Henrich Ručkay aj hosť Ján Románek, ale Nitrania si udržali jednogólový náskok. Ich víťazstvo spečatil v 46. minúte Roman Tománek, ktorý skóroval taktiež počas presilovky.

Reklama

1492555_428507367276460_2070055192_o

V úplnom závere zápasu čakalo našich fanúšikov ďalšie nepríjemné prekvapenie, keď im domáci hooligans ukradli klubovú vlajku. „Tesne pred koncom nabehli nejakí mladíci a zo spodu strhli vlajku, ktorá bola na zábradlí. Trvalo to cele pár sekúnd,“ povedal šéf občianskeho združenia HFC 04, ktoré zastrešuje fanúšikov Havranov. „Keď ich začali naši chalani naháňať, Piešťancov zastavila domáca SBS.“ dodal.

Vlajka podľa jeho slov stála 300 eur a ukradli ju futbaloví hooligans, v Nitre prezývaní trogári. Krátko po zápase sa ňou už chválili na Facebooku. O šport a už vôbec nie o hokej týmto mladíkom vôbec nešlo. Otázkou je, či by mali mať prístup na hokejový štadión a beztrestne obťažovať skutočných fanúšikov hokeja.

(red) foto: Mário Petlákfacebook.com/pages/Fanúšikovia-na-Slovensku

Populárne články