Connect with us

Novinky

Hokej: Havrani priniesli z turnajov tretie miesta

Published

on

Reklama

Mladí hokejisti HK Havrani absolvovali predposledný prázdninový týždeň turnaj v Považskej Bystrici, kde sa zúčastnili tretiaci, a taktiež domáci Memoriál M. Augustína, ktorý je určený dorastencom. Oba piešťanské tímy obsadili tretie miesta.

Do Považskej Bystrice cestovali v nedeľu 26. augusta tretiaci pod vedením trénerského dua Filip Hudec a Tomáš Učen. Sily si zmerali  s domácimi Pantermi a s Duklou Trenčín. Bolo to prvé vzájomné meranie síl pre P3 v tomto ročníku 2018/2019.

Reklama

Prvý zápas  odohrali Piešťanci s Duklou Trenčín a dlho vyrovnaný, no nakoniec sa z víťazstva tešila práve Dukla Trenčín. V druhom zápas sme hrali mladí Havrani s Považskou Bystricou. Podali bojovný výkon, keď z nich po prvom zápase  opadla nervozita, no ani toto na Panterov nestačilo.

Víťazom turnaja sa stal Trenčín, druhá skončila domáca Považská Bystrica, tretie miesto obsadili HK Havrani.

Reklama

Výsledky HK Havrani:

Dukla Trenčín A: Havrani A 13:6

Dukla Trenčín B: Havrani B 7:5

Považská Bystrica A: Havrani A 11:7

Považská Bystrica B: Havrani B 11:5

Zostavy:

A: Hudec, Košinár (1 gól), Ručkay (4 góly), Bohuš, Hájiček (3 góly), Benko, Mišík M. (3 góly), Mišík K. (1 gól), Mitošinka (1 gól)

B: Hattaš, Dolník T. (1 gól), Dolník S., Učeň (2 góly), Vlha (2 góly), Rusko (2 góly), Vavrík (1 gól), Seitler (2 góly), Papulák, Moravčík

Memoriál Michala Augustína

V sobotu 25. augusta bol zimný štadión v Piešťanoch dejiskom tradičného Memoriálu M. Augustína. Na turnaji sa zúčastnili dorastenecké mužstvá HK HAVRANI, Nové Zámky, Ružinov a Uherský Ostroh. Novotvoriaci sa tím dorastencov nakoniec obsadil po prehre s Ružinovom 0:4, výhre s Novými Zámkami 5:4 a prehre 4:7 s Uherským Ostrohom konečné 3. miesto. Víťazom turnaja sa stali hráči z Uherského Ostrohu. Najlepším obrancom turnaja bol vyhlásený Adam Kalnický z HK HAVRANI Piešťany.

„Chlapci na turnaji ukázali aj pekné hokejové momenty, avšak viac bolo tých slabších a preto sa na tréningoch budeme snažiť tieto veci postupne odstraňovať,aby sa nevyskytovali v lige. Sme ročníkovo pomerne mladé mužstvo a tak si chalani musia na dorastenecký hokej čo najskôr zvyknúť. Ďakujem všetkým organizátorom ako aj vedeniu HK HAVRANI, ktorí sa podieľali na tejto akcii!“ povedal tréner Radoslav Kolník.

 

Pozrite si fotogalériu z Považskej Bystrice:


HK Havrani/red

Populárne články