Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali u prenasledovateľov v Skalici

Published

on

Reklama

Piešťanskí hokejisti predvádzajú výsledky ako na húsenkovej dráhe. Pred pár dňami zdolali Banskú Bystricu, ktorá je druhým tímom extraligy, dnes naopak prehrali u svojho prenasledovateľa pri postupe do playoff v Skalici. V tesnom zápase ich domáci zdolali 3:1, keď posledný gól padol iba 11 sekúnd pred koncom do prázdnej brány.

_MG_0412

Reklama

 

Prvý gól zápasu dali hostia. V oslabení dostal Tomáš Klempa presnú prihrávku od Václava Stupku a úplne sám proti Romančíkovi trafil presne pomedzi jeho betóny. Havrani tak vyhrali prvú tretinu najtesnejším rozdielom.  Domácim sa podarilo vyrovnať hneď v úvode druhej tretiny. Autorom gólu bol Bruno Mráz, ktorý prekonal Rybára presnou strelou spomedzi kruhov. Domáci sa ujali vedenia v 34. minúte. Obrane Havranov utiekol Juraj Jurík a ponad lapačku prekonal hosťujúceho brankára. V ďalšom priebehu zápasu sa snažili oba mužstvá pridať ďalší gól, avšak brankári boli pozorní. V 54. minúte už bol Rybár takmer prekonaný, keď neudržal puk v lapačke, ale následne sa blysol famóznym zákrokom, keď sa mu ho ešte pred bránkovou čiarou podarilo skrotiť. Havrani sa snažili v závere zápasu vyrovnať  aj pomocou šiestich korčuliarov a bez brankára, avšak domáci zachytili ich rozohrávku a Marek Zukala presnou strelou jedenásť sekúnd pred koncom trafil prázdnu bránu a upravil na konečných 3:1 pre Skalicu.

Reklama

Deviata Skalica stráca po tomto zápase na ôsme Piešťany deväť bodov. Do konca základnej časti zostávajú ešte štyri kolá a vyzerá to tak, že záverečné súboje na chvoste tabuľky budú ešte dramatické. Havranov čaká najbližšie v utorok 17. februára domáci zápas proti Popradu.

-th-

 

Populárne články