Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali s Banskou Bystricou 4:7

Published

on

Reklama

Po štyroch víťazstvách za sebou museli piešťanskí hokejisti včera na domácom ľade zvládnuť prehru. Diváci síce videli vyrovnaný zápas, v posledných minútach sa však hráčom HC ´05 Banská Bystrica podarili streliť tri góly, ktoré rozhodli o konečnom výsledku.

hokej pn bbFoto: Laco Duračka

Reklama

REKLAMA

kia akcia

Reklama

„Havranom“ po dlhšej rekonvalescencii pomohol Ján Románek, ktorý strelil hneď prvý gól do brány súpera. O niekoľko minút však prišlo vyrovnanie, ale Piešťancom sa opäť podarilo dostať do vedenia vďaka Marcelovi Holovičovi. V druhej tretine sa viac darilo hosťom. Na 3:3 však začiatkom poslednej časti zápasu vyrovnal Tomáš Klempa. Nasledovala nepríjemná séria troch gólov do piešťanskej brány v priebehu štyroch minút, ktorá fakticky rozhodla o výsledku zápasu. V závere sa síce presadil Marcel Holovič, ktorí znížil na 4:6, ale pár minút pred koncom opäť skórovali hostia. ŠHK37 Piešťany – HC 05 Banská Bystrica 4:7.

V tomto zápase za Piešťany nenastúpili Branislav Rapáč a Matej Hamrák, ktorí majú zdravotné problémy s chrbtom. V oboch prípadoch ide o obnovené zranenia z minulosti a na ako dlho budú mimo hry ešte nie je známe.

 (red) Foto: Laco Duračka

Populárne články