Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali pod Zoborom

Published

on

Reklama

V 36. kole hokejovej extraligy cestoval v utorok 8. januára štvrtý tím tabuľky ŠHK 37 Piešťany k tretiemu HK Nitra. Piešťanci vyhrali v ostrej sezóne dva vzájomné zápasy, Nitra jeden po samostaných nájazdoch. Tento raz sa však Havranom vôbec nedarilo a prehrali 2:5.

Reklama

V prvej tretine doplatili Piešťanci na vylúčenia. Z troch oslabení dostali dva góly. Prvý na konci ôsmej minúty, keď skóroval  Miroslav Kováčik. Druhý v polovici sedemnástej minúty, keď sa počas druhého vylúčenia Vladimíra Urbana presadil Roman Tománek.

V druhej tretine bola domáca Nitra o málo aktívnejšia a strelila ďalšie dva góly, kým Piešťancom sa skórovať nepodarilo. Po zásahoch Hrnku a Raisa viedli hokejisti s pod Zobora po druhej tretine už 4:0.

Reklama

V poslednej tretine sa zobudili aj Havrani. Desať minút pred koncom znížil Henrich Ručkay, avšak o dve a pol minúty domácich upokojil druhým gólom Matúš Rais – 5:1.  Tibor Melichárek vykresal ďalšiu iskričku nádeje už po devätnástich sekundách. Domáci viac, ale Havranom nedovolili a duel skončil konečným výsledkom 5:2 v ich prospech.

REKLAMA

[nggallery id=2106]

Autor: db  Foto: Tomáš Niščák

Populárne články