Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali doma s Nitrou po samostatných nájazdoch

Published

on

Reklama

Piešťanskí hokejisti privítali v nedeľu 2. decembra na domácom štadióne HK Nitra.  Dve minúty pred koncom riadnej hracej doby to vyzeralo na výhru domácich. Napokon však prehrali 3:4 po predĺžení.

Prvý gól duelu strelili v polovici ôsmej minúty domáci. Jeho autorom bol Tibor Melichárek. Na ďalšie rozvlnenie siete museli diváci čakať viac ako pol hodinu. Na konci druhej tretiny využili hokejisti Nitry presilovku o dvoch hráčov, keď na trestnej lavici sedeli Hruška a Drgoň. Autorom gólu na 1:1 bol Peter Ordzovenský.

Reklama

V tretej tretine sa hostia z pod Zobora ujali vedenia, keď využili znovu presilovku. Skóroval Roman Tománek  a bolo 1:2. O tri minúty sa zadarilo v presilovke aj domácim. Druhý gól v stretnutí strelil Tibor Melichárek. Dve minúty pred koncom riadnej hracej doby naklonil misky váh na stranu domácich Martin Chyblo. Bolo 3:2. V čase 58:41 však na trestnú lavicu putoval Richard Filip a hostia mali ponúknutú výhodu nepustili medzi prsty. Na tri tri vyrovnal 28 sekúnd pred koncom Miroslav Kováčik.

Nasledovalo predĺženie, gól však nepadol a tak rozhodovali samostatné nájazdy. V bráne domácich zostal napriek nie práve najlepším výsledkom  v nájazdoch Tomáš Tomek.  Ako prvý sa proti nemu vydal Jozef  Stümpel, ktorý nezaváhal – 0:1. Naopak na druhej strane sa Matejovi Mišurovi Laca prekonať nepodarilo. V ďalšej sérii uspel Tomáš Chrenko z Nitry aj domáci Samir Saliji – 1:2. V treťom kole nájazdov Tománek Tomeka neprekonal, avšak ani Mertel Laca a tak Nitra vyhrala.

Reklama

REKLAMA

Autor: db Ilustračné foto: T. Hudcovič

 

Populárne články