Connect with us

Šport

Hokej: Havrani porazili Vlkov zo Žiliny 3:0

Published

on

Reklama

V 39. kole hokejovej extraligy privítali Havrani na svojom ľade hráčov MsHK Žilina. O výsledku rozhodli Piešťanci už v prvých dvoch tretinách, v poslednej časti zápasu už gól nepadol.

holovic

Reklama

Oba tímy predviedli vyrovnanú hru, hráči ŠHK 37 Piešťany však svoje šance dokázali aj premeniť. Na víťazstve mal opäť veľký podiel brankár Tomek, ktorý dokázal už v úvode zneškodniť samostatný nájazd Slováka. Naši hráči dali prvý gól, keď po asistenciei Hamráka a Melichárka skóroval Brňák.

V druhej tretine videli diváci taktiež niekoľko šancí, ale gól padol až v 37. minúte z hokejky Románeka, ktorý zvýšil 2:0. Iba 30 sekúnd potom prispel ku konečnému výsledku kapitán Filip. V závere zápasu Piešťanci na Žilinčanov ešte zatlačili, ale brankár hostí sa ubránil.

Reklama

ŠHK 37 Piešťany – MsHK DOXXbet Žilina 3:0 (1:0, 2:0, 0:0)

Góly: 19. Brňák (Hamrák, T. Melichárek), 39. Románek, 40. R. Filip (Holovič)

Vylúčení: 4:5 na 2 min, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Lauff – Gajan, Smerek, 1238 divákov

Zostavy:

Piešťany: Tomek – Rais, Brňák, A. Hruška, Drgoň, Bučka, R. Filip, Škadra, Biro – Lušňák, Holovič, Stupka – T. Melichárek, Mišura, V. Nemec – S. Saliji, Hamrák, Chylo – Haring, Peško, Románek

Žilina: Koutský – Ostrčil, Marcel Šterbák, Dlouhý, Leško, E. Bagin, Látal, Bajaník, Niník – Marek Slovák, Valášek, Kalla – T. Varga, Klouda, R. Tomas – Drevenák, Bene, Horanský – Jarab, Rehák, Vaculín

Text: db Ilustr. foto: th

Populárne články