Connect with us

Šport

Hokej: Havrani po výhre vo Zvolene prehrali doma s Popradom

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany si po troch prehrách za sebou napravili reputáciu v piatok vo Zvolene. Nad úradujúcim extraligovým šampiónom vyhrali tesne 2:1. V nedeľu 29. septembra však doma rovnakým skóre prehrali s Popradom.
[singlepic id=47791 w=360 h=240 float=left]Poprad bol pred dnešným duelom na piatom mieste extraligovej tabuľky. Tento tím však kraľuje v doterajšom priebehu sezóny v štatistike strelených gólov, keď ich dal 22, najviac so všetkých mužstiev. Popradčania tiež vedú s 11,46 percentami v štatistike úspešnosti streľby.
Úvodná tretina duelu bola vyrovnaná. Skóre sa v trinástej minúte podarilo otvoriť hosťom, keď sa presadil Adam Lapšanský. V ďalších dvoch tretinách mali viac z hry domáci. Na popradského brankára vyslali 26 striel, kým Popradčania na Tomeka iba desať. Hostia však potvrdili svoju efektivitu, keď po bezgólovej druhej tretine, prekonal Tomeka v 47. minúte Samuel Mlynarovič. Kamzíci tak viedli už o dva góly. Havranom sa ešte podarilo duel zdramatizovať, keď v osem minút pred koncom riadnej hracej doby znížil na 1:2 Ján Románek. Domáci mali ešte štyri minúty pred koncom výhodu presilovej hry, skórovať sa im však nepodarilo. Nepomohla ani záverečná power play a tak si plný bodový zásah nesú domov Kamzíci pod Tatry.
Autor: ht Ilustračné foto: ht

REKLAMA

Reklama

IJaV-2

Reklama

Populárne články