Connect with us

Šport

Hokej: Havrani Piešťany dominovali pod Poľanou

Starší žiaci HK Havrani Piešťany sa zúčastnili na začiatku apríla trojdňového turnaja v Detve. Od začiatku zápolení boli naladení na víťaznú nôtu, ktorú si hneď v prvom zápase odnieslo družstvo Dolného Kubína. Porazili ho suverénne 10:0.

Published

on

Reklama

Pri chuti zostali aj naďalej a výborným kolektívnym víťazstvom nad Breznom 8:0 potvrdili, že na turnaj prišli s víťazným odhodlaním. Tretím súperom bola Žilina, ktorú chlapci dokázali takisto zdolať vyšším rozdielom 6:0.

Reklama

Posledné dva zápasy na turnaji rozhodovali o prvých troch miestach. „S domácou Detvou to bol zápas ako na hojdačke a až rozhodujúcim gólom Buchmana 5 minút pred koncom zápasu sme vyhrali 4:3,“ priblížil tréner mužstva Radoslav Kolník.

V súboji o prvé miesto s Vranovom nad Topľou rozhodli až samostatné nájazdy, po ktorých prepukli na ľade oslavy z celkového a zaslúženého prvenstva. Za najlepších troch hráčov družstva boli u Havranov vyhlásení Michal Balala, Matúš Arbecík a Michal Mišík. Pochvala a poďakovanie patrí celému tímu spolu s trénermi Radoslavom Kolníkom a Ondrejom Valom, rodičom mladých hokejistov a klubu HK Havrani Piešťany.

Reklama

Klub reprezentovali:

Lukáš Hudec, Tobias Papulák, Michal Balala, Artur Buchman, Michal Schedling, Jakub Jurika, Lukáš Arbecík, Matúš Angelovič, Thomas Učen, Michal Mišík, Krištof Mišík, Simon Zatovic, Matúš Arbecík, Peter Kučiak, Tomáš Bohuš, Maxim Mitošinka, Richard Rojko, Richard Koleno, Ondrej Arbecík

Celkové poradie:

1. HK Havrani Piešťany
2. Vranov nad Topľou
3. Detva
4. Žilina
5. Dolný Kubín
6. Brezno

TS a foto HK Havrani

Populárne články