Connect with us

Šport

Hokej: Havrani odvrátili mečbal, rozhodovať sa bude vo Zvolene

Published

on

Reklama

Piešťanskí hokejisti zdolali v šiestom semifinálovom zápase slovenskej hokejovej extraligy v pondelok 1. apríla Zvolen Rozhodnutie, kto postúpi do finále tak prinesie až siedmy zápas. Kto si myslel pred štartom série, že nováčik bude pre víťaza základnej časti ľahkou korisťou, prepočítal sa.

[singlepic id=41486 w=560 h=350 float=center]

Reklama

Havrani išli za svojim cieľom odvrátiť mečbal Zvolena hneď od úvodných minút. Napriek svojej povesti betonárov boli aktívnejší a na rozdiel od posledného zápasu vo Zvolene sa im darilo aj skórovať. Prvý gól duelu si na svoje konto pripísal v polovici prvej tretiny Václav Stupka, keď prestrelil Šimkovu lapačku. Zvolenčania v závere tretiny nevyužili presilovku 4:3.
Druhý gól pridali Havrani v polovici duelu. Samir Saliji sa dostal do situácie, kde už nevedel čo s pukom, tak poslal puk po ľade prudko na bránu, prekvapený Šimko kapituloval po druhý raz. Piešťanci boli aktívnejší šancí na skórovanie mali viac. Tretí gól sa im podarilo pridať v 38. minúte, keď Nemec poslal do siete puk, ktorý Šimko po predchádzajúcej strele len vyrazil.

REKLAMA

Reklama

fitness sity cvicenia

V polovici tretej tretiny mali Zvolenčania príležitosť pri ich už druhej presilovke 4:3 v tomto dueli. Výborného piešťanského gólmana sa im prekonať nepodarilo. Naopak o pár minút hrali presilovku domáci a zvýšili na 4:0. Gól si po sólovom nájazde pripísal Jakub Ručkay.

Definitívne rozhodnutie semifinálovej série padne v stredu 3. apríla na zvolenskom zimnom štadióne.

[youtube width=“560″ height=“350″]http://youtu.be/jMxiHiDmJyQ[/youtube]

[nggallery id=2218]

[nggallery id=2219]

Autor: ht Foto: Tomáš Niščák, Tomáš Vajsábel

Populárne články