Connect with us

Šport

Hokej: Havrani dôležitý duel so Žilinou zvládli

Published

on

Reklama

V piatok 23. januára privítali Havrani v „šesťbodovom“ zápase na domácom ľade Žilinu. ŠHK37 figuruje v extraligovej tabuľke na 8. mieste a Žilina je o priečku nižšie, ak by vyhrala, dotiahla by sa bodovo na piešťanské mužstvo. Havrani však duel zvládli a vyhrali 3:0. Na Žilinu tak majú šesť bodový náskok.

PN Zilina Duracka

Reklama

V zápase excelovali brankári. Godla aj Križan boli oporami pre svoje tímy, aj preto padol prvý gól až v závere druhej tretiny. Havranom sa podarilo využiť presilovku o dvoch hráčov, keď sa pri pravej tyčke bez problémov presadil Tomáš Klempa. Piešťanci dokázali využiť aj pokračujúcu presilovku 5:4. Leppänen vystrelil a puk za Križanov chrbát tečoval Branislav Rapáč.

Definitívnu gólovú bodku za zápasom dal Dušan Pašek päť sekúnd pred koncom duelu, keď sa presadil spomedzi kruhov a prekonal Cibuľu. Ten nahradil vylúčeného brankára Križana.

Reklama

Klub ŠHK37 Piešťany ponúkol na tento duel opäť znížené vstupné a v kombinácii s zaujímavý súbojom o postup do playoff sa to tento raz prejavilo v návšteve divákov. Duel sledovalo 1730 divákov. Ďalší zaujímavé stretnutie v podobe derby s Trenčínom si môžu fanúšikovia v utorok 27. januára.

-th-, Foto: Laco Duračka

Populárne články