Connect with us

Novinky

Hokej: Havran cup 2018 ovládli Piešťanci

Published

on

Reklama

Sobotu 8. decembra sa na zimnom štadióne v Piešťanoch konal vianočný turnaj Havran cup 2018 pre ročník 2011 a mladší. Na tomto turnaji sa zúčastnilo osem družstiev zo Slovenska a Čiech. Hralo sa na skupinu A a B.

V skupine A sa stretli vo vzájomných zápasov HK Havrani „A“, Slovan Bratislava, Třinec a Uherské Hradište. V skupine „B“ to boli domáci HK Havrani „B“, Trnava, HOBA Bratislava a Nový Jičín. Za tím HK Havrani „A“ boli nominovaní Centár, Mišík, Učeň, Vlha, Strečanský, Vavrík, Chudá, Široký, Košinár a Chippa. Za tím HK Havrani B hrali Telenický, Dolník, Gabriš, Klučár, Poláčik, Čujko, Urban, Šiška, Kubáň, Ferkodič, Lušňák, Hattaš, Uváčik, Rusnák, Klein. Počas celého dňa si chlapci zahrali do sýtosti.

Reklama

Výsledky zápasov v A skupine HK Havrani „A“ – Slovan Bratislava 4-1,  HK Havrani „A“ – Uherské Hradište 6-2 a HK Havrani“A“- Třinec 5-2. V B skupine skončili stretnutia výsledkami HK Havrani“B“ – Hoba Bratislava 2-2, HK Havrani“B“ – Nový Jičín 0-7,
HK Havrani“B“- Trnava 0-6.

Po odohratí zápasov vo svojej skupine si zmerali sily HK Havrani“B“ s Uherským Hradišťom o 6. a 5. miesto, kde Piešťanci prehrali 0-12 a umiestnili sa na 6. mieste.
HK Havrani“A“ si o 1. miesto zmerali sily s tímom z Nového Jičína a po výhre sme sa tešili zo zlatých medailí.

Reklama

„Celý turnaj bol   zorganizovaný za pomoci  rodičov, ktorým patrí veľká vďaka. Na záver sa chceme poďakovať trénerom, vedeniu HK Havrani, pánovi Lušňákovi za poskytnutie V.I.P priestorov, fotografovi pánovi Bučkovi, firme Šupa za mikulášske balíčky pre všetky deti, firme Domoss Piešťany za ceny pre hráčov zápasu, pánovi Rybaríkovi a všetkým, ktorí akokoľvek priložili ruku k dielu. Už teraz sa tešíme na Havran cup 2019,“ povedali organizátori turnaja.

HK Havrani Foto: Marek Bučko

Populárne články