Connect with us

Šport

Hokej: Fanúšikovia dnes budú klásť otázky vedeniu ŠHK 37

Published

on

Reklama

Dnes vo štvrtok 4. júna sa o 19-tej hodine v priestoroch Baru 37 uskutoční  debata fanúšikov ŠHK 37 Piešťany s vedením klubu. Stretnutie iniciovali predstavitelia klubu a pozývajú naň aj členovia fanklubu HFC 04 Piešťany. Ak vám chýbajú oficiálne informácie k novej sezóne, teraz ich môžete získať priamo od najkompetentnejších.

IMG_6937_resizePodľa informácie z klubovej webstránky hlavnou témou stretnutia bude aktuálna situácia a novinky v klube ŠHK 37 Piešťany. Fanúšikovia budú mať taktiež dostatok priestoru pre otázky na prítomných predstaviteľov klubu.

Reklama

„Každý, kto sa zaujíma o novinky v našom klube a očakáva konečne prvé oficiálne informácie ohľadom novej sezóny si určite hodinku času nájde a veríme, že sa tam stretneme v hojnom počte! Už je tu jún a nepoznáte meno trénera A-mužstva, neregistrujete príchody hráčov, ale zatiaľ len odchody, kedy začne konečne príprava mužstva? To sú otázky, na ktoré chcete vedieť odpoveď? Takže pre každého, kto chce mať info priamo od najpovolanejších v ŠHK37 a nie “zaručené overené správy” z pohostinstiev a ulíc v našom meste, je určite vhodné sa zúčastniť!…“ napísali vo facebookovej pozvánke členovia HFC 04.

-inf- Ilustr.foto: -th-, -lt-

Reklama

Populárne články