Connect with us

Novinky

Hokej: Dorast HK Havrani deklasoval Nové Zámky

Published

on

Reklama

Hokejisti HK Havrani sa počas prvého marcového víkendu stretli so súpermi z Rakúska i Slovenska. Mladší žiaci hrali vo Viedni, starší Videň hostili doma, dorastenci hrali s Novými Zámkami a kadeti s Ružinovom. Najviac sa darilo dorastencom, ktorí na domácom ľade deklasovali súpera z juhu Slovenska 9:0.

Mladší žiaci

5. ŠHT

Reklama

Wien – HK HAVRANI 4:3 (Beňák, Smetana, Poláčik)

„Od začatku nam chýbalo korčuľovanie a pohyb. Síce sme sa dostali do vedenia, ale súper si s tým dokázal poradiť. Musíme chlapcov znova naladiť na víťaznú vlnu,“ hodnotil vystúpenie piatakov šéftréner mládeže.

Reklama

 

6. ŠHT

Wien – HK HAVRANI 4:1 (Nesteš)

Havrani bojovali až do konca zápasu v rámci svojich možností. Rozhodujúca bola prvá tretina, v ktorej ich súper prekorčuľoval.

 

Starší žiaci

7. ŠHT

HK HAVRANI – Wien 5:4 (Rabatin 2, Adamčík, Maruna, Končír)

„Zápas sa vďaka povzdbudzovaniu rodičov odohrával vo výbornej hokejovej atmosfére. Chlapci ukázali bojovnosť a odhodlanie až do konca duelu,“ konštatoval tréner XX.

 

8. ŠHT

HK HAVRANI – Wien 5:3 (Ščepko 4, Klapicová)

„Podali sme bojovný výkon a teší ma šťastný záver zápasu, kde body ostali na domácej pôde,“ povedal na margo zápasu ôsmakov XX.

 

1. liga dorastu

HK HAVRANI – Nové Zámky 9:0 (Beňačka 2, Less, Adamčík, Mačica, Juraj, Liška, Ďuriš, Macháč)

„Disciplinovaným výkonom sme sa dopracovali k zaslúženému víťazstvu. Boli sme v zostave, akú si ako tréner predstavujem,“ zhodnotil duel dorastencov šéftrener mládeže.

 

1. liga kadetov

HK HAVRANI – HK Ružinov 1:3 ( Rychtárik M.)

Súper sa ujal vedenia neregulárnym gólom, ktorý bol uznaný a tento moment ovplyvnil celý zapas. „Mužstvu patrí vďaka za predvedený bojovný výkon a že sa nikto neznížil na úroveň slabých rozhodcov,“ povedal na margo stretnutia XX.

TS HK Havrani, Foto: -pb-

Populárne články