Connect with us

Šport

Hokej: Deviataci HK Havrani vysoko zdolali Topoľčany

Žiacke hokejové súťaže pokračujú v rýchlom tempe.  Svoje hokejové zručnosti si zmerali hráči HK Havrani v spolupráci s Novým Mestom nad Váhom s rovesníkmi z Trnavy a Topoľčian. Najlepšie si viedli deviataci, ktorí po výbornom výkone zvíťazili zaslúžene vysokým rozdielom. Ôsmaci remizovali v Trnave a vezú si domov prvý bod. Siedmakom víťazstvo tesne ušlo a šiestaci po výbornom výkone nakoniec síce prehrali, ale tréner bol s predvedenou hrou spokojný.

Published

on

Reklama
HK Havrani Piešťany-HC Topoľčany 11:4 (Mišík K. 3,Mišík M. 3,Kučiak 2,Jedlička,Zatovic,Arbecík M.)

Reklama
Po výbornom výkone sme zaslúžene zvíťazili. Chlapci hrali kolektívne, boli poctiví vo všetkých činnostiach a vrátilo sa nám to v podobe výsledku. Verím, že takto budú pokračovať ďalej.

HK Trnava – HK Havrani Piešťany 3:3 (Učen, Rojko, Bohuš)

Zápas sa hral vo vysokom tempe ,,hore – dole“. Podžali nás obidvaja brankári. Škoda, že sme nevsietili gól pri presilovke 5 na 3. Veríme, že prvý bod bude pre nás motivácia do ďalších zápasov.

HK Havrani Piešťany – HC Topoľčany 3:4 (Jakovlev 2, Strečanský)

Celý zápas sme boli lepší ako súper. Mali sme veľmi veľa gólových príležitosti, ktoré sme nedokázali premeniť. Bol to asi najlepší zápas v sezóne. Dúfam, že ďalší zápas bude ešte lepší a konečne to zlomíme a vyhráme.

HKM Trnava – HK Havrani Piešťany 4:2 na tretiny (Rusnák 2,Široký S.,Klučár)

Šiestaci odohrali veľmi vyrovnaný zápas a podali výborný výkon aj keď sme ťahali za kratší koniec na konci zápasu. V prvej tretine sa nám podarilo vyrovnať v závere tretiny na 2:2. V druhej tretine sme boli jednoznačne lepším tímom, ale nepodarilo sa nám využiť šance a veľký tlak. Súper naše nevyužité šance potrestal, ako to býva v športe nedáš- dostaneš.
Tretia tretina bola opäť vyrovnaná z oboch strán.

Mgr. Radoslav Kolník Ilustr. foto: HK Havrani

Populárne články