Connect with us

Novinky

Havranov v tréningu nezastavila ani korona kríza

Published

on

Reklama

Hokej je kolektívny šport, a tak dlhodobá individuálna príprava doma nie je pre hokejistov dostatočná. Preto sa vedenie HK Havrani rozhodlo konať.

Od budúceho týždňa poskytne svojim zverencom možnosť online interaktívneho tréningu s trénermi. Tréning bude prebiehať online, ale komunikácia bude obojstranná a preto bude mať tréner možnosť viesť svojich zverencov. Jedná sa o fázu letnej prípravy ktorá je pre hokejistov veľmi dôležitá.

Reklama

Kondícia a práca s hokejkou sú činnosti, ktoré sa trénujú aj mimo ľadu, takže momentálna situácia nijako nenarúša harmonogram prípravy. Tréningy sa budú uskutočňovať 3-krát do týždňa počas pracovných dní (pondelok, stredu a piatok).

Ako bonus si tréneri pripravili aj video tréningy, ktoré natočili vopred. Video tréningy doplnia tréningové jednotky v utorok a štvrtok. Takže všetci Havrani majú o kvalitný tréning postarané.

Reklama

Video tréning má dve časti. Prvá je hokejová, ale druhá časť je s kondičným trénerom a preto ju môžu využiť aj iné športové kluby. Video tréningy budú zverejnené na sociálnych sieťach HK Havrani.


TS HK Havrani

Populárne články