Connect with us

Šport

Havranom pomôže Marek Bartánus

Published

on

Reklama

Skúsený hokejový útočník uzatvoril s ŠHK 37 Piešťany otvorenú zmluvu. Informoval o tom generálny manažér klubu Jaroslav Lušnák v rozhovore pre hokejportal.sk.

[singlepic id=32451 w=320 h=240 float=right]Marek Bartánus sa k havranom zaradil včera, kedy s nimi začal aj trénovať. Keďže má otvorenú zmluvu podobne ako Boris Valábik, jeho pôsobenie v Piešťanoch počas celej sezóny nie je isté. „Dúfame, že to bude dlhšie. Boli by sme radi, keby tu obaja boli čo najdlhšie. Musíme však byť korektní voči hráčom a to, na čom sa dohodneme, musíme dodržiavať. Keď si niečo nájdu, budeme to rešpektovať. Taká je zmluva,“ uviedol Jaroslav Lušnák (na snímke) pre hokejportal.sk  Káder je týmto podľa jeho slov uzatvorený, drobné zmeny však nevylúčil.

Reklama

Marek Bartánus je odchovancom Liptovského Mikuláša. Hral za Košice, Trebišov, Poprad a v roku 2005 ho draftoval tím Tampa Bay Lightning. Neskôr sa stal najlepším strelcom základnej časti slovenskej extraligy. V roku 2010 podpísal zmluvu so Spartou Praha a rok neskôr s HC Karlovy Vary. Naposledy hral za HK 36 Skalica.

(red)

Reklama

Populárne články