Connect with us

Šport

Hádzaná: Staršie žiačky štvrté na medzinárodnom turnaji Holiday cup Zlín 2023

V závere prázdnin absolvovali staršie žiačky MHK Piešťany sústredenie, ktoré zakončili na turnaji v Zlíne. Štartovalo na ňom 24 družstiev zo Slovenska a Česka.

Published

on

Reklama

 

Piešťany v základnej skupine hrali s Velkou nad Veličkou ( neskorší víťaz turnaja ) 11:16 a Sokol Poruba 20:10. „V play off skupine sme prehrali so Zlinom B ( celkovo druhé miesto ) 21:16, keď sa dievčatám nedarila streľba a porazili sme Lesanu Zubří 20:16. V skupine o štvrté až šieste miesto sme porazili Senec 16:11 a v poslednom zápase s MHaK Martin dievčatá úspešne otočili zápas zo 4:8 na konečných 16:10,“ priblížil tréner Martin Nedorost.

Reklama

 

Reklama

Družstvo Piešťan tak obsadilo pekné štvrté miesto. „Počas celého turnaja sme odohrali šesť kvalitných zápasov s vyrovnanými súpermi a zaujímavosťou turnaja bolo, že každé družstvo si odohralo zápasy aj na vonkajšom ihrisku. Turnaj v Zlíne bol zakončením týždňového sústredenia v Šali, a na turnaji si dievčatá vyskúšali veci, ktoré na sústredení poctivo nacvičovali. Už počas sústredenia panovala v družstve dobrá atmosféra, čo vyvrcholilo aj na turnaji, kde si dievčatá rozdeľovali góly takmer všetky hráčky a tým, ktorým sa to nepodarilo, zbierali cenné skúsenosti,“ dodal M. Nedorost.

Turnaja sa zúčastnili : Barlová, Mydlová, Žažová, Blašková Martina, Blašková Lívia, Maslíková, Moravčíková, Pelclová, Kopálová , Bachňáková, Jesenská a nehrajúca Dorošová.

TS MHK Piešťany / red

Populárne články