Connect with us

Šport

Futbal: Víťazný víkend PFK Piešťany, brankár mužov chytil dve penalty po sebe

Published

on

Reklama

Zaujímavý priebeh mal zápas šiesteho kola piatej ligy Západ, kde Piešťany po týždni opäť hrali na domácom trávniku, keď proti nim nastúpili hostia z TJ Baník Brodské.

V svižnom zápase za dobrého počasia sa skóre menilo v 25. minúte, keď skóroval Martin Gula. Zásah v sieti však zobudil hostí a tí o dve minúty vyrovnali a v 40. minúte vyhrávali 2:1. Navyše po faule v pokutovom území kopali pokutový kop.

Reklama

Domáci brankár Daniel Budka prvý kop odvrátil, no rozhodca ho dal napriek nevôli domáceho publika zopakovať. Exekútor opakovaného kopu Tomáš Daniel však aj svoj druhý pokus nepremenil a Piešťanci získali novú motiváciu, lebo už o minútu neskôr strelil svoj druhý gól v zápase Martin Gula.

Druhý polčas bol jasne v réžií PFK Piešťany, keď postupne navýšili skóre zápasu Juraj Braniša, Dávid Miškech a hetrik z pokutovéhjo kopu zavŕšil Martin Gula. Hostia v 89. minúte korigovali stav stretnutia na 5:3.

Reklama

6. kolo Piešťany – Brodské 5:3 (2:2)

Góly: 25., 45., 77. Martin Gula, 64. Juraj Braniša, 73. Dávid Miškech – 27. Dominik Bartoš, 40. Gabriel Trubiroha, 89. Lukáš HyllZostava 6. kola: Budka – Sedláček, Grik, Modrovič, Glos (58. Horil), Strelec, Gula (79. Majtényi), Kusý, Korec (46. Miškech), Klasovitý (85. Doktor), Braniša

Martin Krajčovič, asistent trénera mužov: Dnes sme videli zaujímavý zápas. Mrzí ma, že v prvom polčase sme boli príliš pasívni, vyprodukovali veľmi veľa nepresných prihrávok a chýbali nám vhodné nábehy do voľných priestorov. V druhom polčase sme zlepšili ponukovú činnosť, zrýchlili hru a zaslúžene zvíťazili.

Výsledky zápasov mládežníckych kategórií nájdete nawww.pfkpiestany.sk.

-tk pfk-

Populárne články